U LOKVI KRVI: Transvestita ubio da ne bi platio za seks!

Priveden osumnjičeni za ubistvo

U LOKVI KRVI: Transvestita ubio da ne bi platio za seks!

Crna Hronika -
Stan kao klanica Danijel V. (43) nije hteo Darku Vujanoviću (41) da plati seksualne usluge, zbog čega je izbila žestoka svađa

BEOGRAD - Uhapšen posle drugog zločina!Danijel V. (43) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je u sredu ubio transvestita Darka Vujanovića (41) u stanu koji je Darko iznajmio na Paliluli! Podsetimo, Vujanovićevo telo našao je u sredu oko 17 sati u lokvi krvi vlasnik stana V. M.Prema nezvaničnim informacijama, Danijel je pre zločina imao seks s Vujanovićem.Demolirali garsonjeru- Kad je Danijel krenuo kući, Vujanović je tražio da mu ovaj plati za seks, ali Danijel to nije želeo. Okrenuo se s namerom da ode, a Vujanovića je to razbesnelo pa je uhvatio Danijela za ruku s namerom da ga zadrži i uzme novac. Tada su se žestoko posvađali. Urlali su jedan na drugoga i potukli se, a u naletu besa demolirali su garsonjeru - kaže izvor Kurira.U jednom trenutku Danijel je izvadio nož koji je nosio sa sobom i izbo Vujanovića više od deset puta, posle čega je pobegao.- Izbodeni Vujanović je iskrvario i izdahnuo u svom stanu. Policiju je pozvao V. M., kome je bilo čudno što se njegov podstanar ne javlja ni na fiksni, ni na mobilni telefon - kaže naš sagovornik.Ranio i u ZemunuInspektori su već dan kasnije identifikovali ubicu i pokušali da ga nađu na adresi na kojoj je stanovao, ali Danijela V. nije bilo. Istog dana uveče Danijel se sam „namestio“ inspektorima za hapšenje tako što je napao vlasnika jednog zemunskog restorana!- Oko 23 sata nožem je ranio B. G. (44) i teško ga povredio. I s njim se posvađao zato što nije hteo da plati ceh koji je napravio - priča izvor našeg lista.Podsetimo, ubijeni Vujanović nađen je na podu u ženskoj odeći, s perikom na glavi. Ispod njegovog tela nađen je vežanj novčanica od po hiljadu dinara, a po stanu su bili razbacani kondomi.

Ubica... Uhapšeni Danijel V
Ubica... Uhapšeni Danijel V

Robijao zbog ubistva ženeDanijel V. je odranije poznat policiji, a osuđivan je čak šest puta.- Poslednji put osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva supruge. Na osnovu primene Zakona o amnestiji, on je ranije pušten na slobodu. Osim ubistva žene, osuđivan je i zbog razbojništava i bludnih radnji - kaže izvor Kurira iz istrage.Uboden u vratRanjeni vlasnik zemunskog restorana B. G. uboden je nožem u vrat.- Povređeni je posle ukazane pomoći prebačen na ORL i oporavlja se od povreda - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track