IVANJICA: Mladić teško povređen u padu sa mosta!

IVANJICA: Mladić teško povređen u padu sa mosta!

Crna Hronika -
Povređenog mladića iz korita reke Moravice izvukla su dvojica vatrogasaca, a zatim on je prebačen u čačansku bolnicu

IVANJICA - Mladić starosti oko 25 godina teško je povređen kada je danas pao sa ivanjičkog žičanog mosta u reku Moravicu.

Načelnik Sektora za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Brocić potvrdio jeda je mlađi muškarac teško povređen posle pada sa žičanog mosta u Ivanjici, danas oko 13 sati.

Prema njegovim rečima, intervenisala su dva pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, sa jednim vozilom.

Brocić je saopšto i da je povređeni nakon što je izvađen iz korita reke Moravice prevezen u ivanjički Dom zdravlja, a potom i u čačansku bolnicu.

U Domu zdravlja kažu da je mladić upućen u čačansku bolnicu, odnosno da o težini povreda ne mogu da govore dok se ne sprovedu dalje dijagnostičke procedure.

"Stabilno je zdravstveno stanje mladića, koji je danas pao sa žičanog mosta u reku Moravicu u Ivanjici, potvrdila je dr Olivera Anđelić iz Urgentne službe čačanske bolnice.

Prema njenim rečima, dvadesetosmogodišnji K.I. iz Ivanjice je primljen na opservaciju u Urgentnoj službi gde je konstatovano da ima frakturu ključne kosti.

"Mladić je vitalno, kardiovaskularno i respiratorno stabilan. Zadržan je na odeljenju radi dalje dijagnostike i primanja terapije", kazala je Anđelićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track