ZA DLAKU: U dvorište ivanjičkog pevača pala bandera!

ZA DLAKU: U dvorište ivanjičkog pevača pala bandera!

Crna Hronika -
Kamion koji prolazio ulicom zakačio je betonsku banderu koja je pala u dovrište ivanjičkog pevača Steve Damljanovića u kome su se igrali njegovi unuci

IVANJICA - U dvorište ivanjičkog pevača narodnih pesama Steve Damljanovića upala je ni manje ni više nego betonska bandera!

Slučaj se dogodio kada je ulicom prolazilo teretno vozilo koje je zakačilo kabl.

Bandera je tom prilikom pukla i stropoštala se u Damljanovićevo dvorište, u kojem su se igrali njegovi unučići ali na svu sreću bili su daleko od ograde.

"Na svu sreću tragedija je izbegnuta, a moglo se svašta dogoditi jer mi je troje unučića bilo u dvorištu. Kamiondžija je pobegao sa mesta događaja, betonska telefonska bandera već tri dana stoji u dvorištu", kaže Damljanović. Kako je rekao, sve se završilo bez loših posledica, i napomenuo je da je više puta opominjao poštu povodom ovog problema i da neće dozvoliti da kabal ponovo ovako bude postavljen.

Inače, kabl sa bandere je već godinama visio preko ulice, kamioni i vozila su ga više puta kačili, a pojedini vozači bili su prinuđeni da izlaze iz vozila kako bi ga motkama podizali kako bi prošli.

Direktor "Telekoma" u Čačku, Milutin Spasojević, kaže da je slučaj prijavljen radnoj jedinici u Ivanjici, a da je o svemu obaveštena i policija."Za problem su delimično odgovorni podizvođači koji rade za nas, i nastojaćemo da ga rešimo u najskorijem roku. Mislim da ćemo sa gospodinom Damljanovićem naći najbolje rešenje i svakako imamo dobru volju za to", rekao je Spasojević.

http://www.youtube.com/watch?v=i_VhaT2KU_0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track