SMRT ZBOG RAZVODA: Rade ubio suprugu Oksanu pa presudio sebi
Foto: Nebojša Mandić

U Malom Popoviću pronađena dva tela

SMRT ZBOG RAZVODA: Rade ubio suprugu Oksanu pa presudio sebi

Crna Hronika -
Rade Đorđević (51) pucao Oksani (44) u grudi i glavu, a zatim ispalio hitac sebi u slepoočnicu

BEOGRAD - U jednom danu ostali bez oba roditelja!Rade Đorđević (51) iz Malog Popovića kod Sopota ubio je suprugu Oksanu (44), a zatim presudio i sebi hicem u glavu! Tela supružnika, kako saznajemo, našla je mlađa ćerka N. Đ. (12), koja se vratila iz Mladenovca, gde je zajedno sa starijom sestrom A. Đ. (17) bila u šetnji.Mrtav pao preko supruge- Prema prvim rezultatima istrage, Rade je ispalio dva hica u suprugu Oksanu u njihovoj spavaćoj sobi. Jedan metak pogodio je ženu u glavu, drugi u grudi. Zatim je pucao sebi u slepoočnicu, a njegovo telo je palo preko Oksaninog. Njih je našla mlađa ćerka, koja je ušla u sobi tražeći roditelje. Dete je u velikom šoku i još ne može da se oporavi - rekao je naš izvor blizak istrazi. On je dodao da je najverovatniji motiv tragedije činjenica da Rade nije dozvoljavao Oksani da se razvede od njega!Upoznali se u Rusiji- Oksana je već dugo bila nezadovoljna u braku i nekoliko puta je rekla da želi da se razvede. To joj Rade nije dozvoljavao i često joj je pretio da će ubiti i nju i sebe ako Oksana pokuša da ga ostavi. Pošto je ona bila odlučna, on je život prekratio i njoj i sebi - naveo je naš sagovornik.S druge strane, meštani ovog malog mesta u blizini sela Ralja kažu da su Rade i Oksana bili veoma zadovoljni svojim životom i da nisu primetili nikakve probleme između njih.- Rade je Oksanu upoznao u Rusiji, gde je radio. On ju je doveo u Srbiju i ovde su živeli 20 godina. Rade je bio veoma vredan, Oksana takođe. Imaju decu za primer. Šta se to dogodilo pa je on posegao za pištoljem, stvarno ne znam i ne mogu ni da zamislim. Žao mi je dece... Čuo sam da je starija ćerka bila na sahrani, ali da mlađa, zbog šoka u kojem je, nije imala snage - priča meštanin.

Pucao... Rade Đorđević i žrtva... Oksana Đorđević
Pucao... Rade Đorđević i žrtva... Oksana Đorđević

Hronologija /lista tragedija/♦ 12. jun 2013 - U Subotici je Zoltan G. (53) ubio iz pištolja bivšu suprugu Editu Š. (45), a zatim presudio sebi ispalivši hitac u glavu. Tela su našle komšije.♦ 30. maj 2013 - U Smederevskoj Palanci Živorad Anđelković (58) hicima iz pištolja ubio je nevenčanu suprugu Jasminu Apostolović (46) u centru grada, naočigled prolaznika, a potom presudio sebi pucnjem u srce.♦ 15. jun 2011 - Na Novom Beogradu Dragan M. (56) hicima iz pištolja ubio suprugu Vesnu (54), a zatim sebe. Tela je našao njihov sin.

Otpečaćena kućaReporteri Kurira juče su zatekli policijske inspektore, koji su u pratnji porodice došli s groblja na kojem su Rade i Oksana Đorđević sahranjeni.- Molim vas da se, radi maloletne dece, sklonite i da ne pravite nikakve probleme! Mi smo došli da otpečatimo kuću i da završimo istragu. Ništa više ne možemo da vam kažemo - rekla je policijska inspektorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja