Policija zaplenila drogu i municiju!
Foto: Kurir

Policija zaplenila drogu i municiju!

Crna Hronika -
Novosadska policija zaplenila je u dve odvojene akcije više paketa narkotika, kao i 84 metka različitog kalibra

NOVI SAD - Vrbašanin M. K. (39) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a M. B. (31) iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio isto delo, kao i krivično delo nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, mera zadržavanja je određena i državljaninu Bosne i Hercegovine J. P. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga. Kod M.K., policija je prekjuče pronašla dva, a kod J. P. osam paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin.

Nakon toga, kod M.B. policija je pronašla paketić sa identičnom praškastom supstancom. Pretresom stana koje M.B. koristi, pronađen je veći broj pakovanja praškaste supstance, za koju se sumnja da je amfetamin, težine 89 grama i 84 metka različitog kalibra.

U stanu M. B, nalazila se i Novosađanka J. V. (28), kod koje je pronađena kesa sa prahom, za koji se takođe sumnja da je amfetamin, težine 70 grama.Osumnjičeni M.B, M.K. i J.P. biće dovedeni, uz krivične prijave, istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslušanje, dok će protiv J. V, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava koja je tereti za neovlašćenu trgovinu narkoticima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja