PUCNJAVA U NOVOM SADU: Trojica mladića dileru pucali u noge!
Foto: Slađana Stojanović

NOVA PUCNJAVA U NOVOM SADU

PUCNJAVA U NOVOM SADU: Trojica mladića dileru pucali u noge!

Crna Hronika -
Miroslav K. u petak došao u Novi Sad, iznajmio stan u Jevrejskoj ulici kako bi prodavao marihuanu. U subotu su mu upala trojica golobradih mladića starosti oko 18 godina. Došlo je do prepirke, a jedan od trojice je ispalio dva hica i ranio ga u obe noge

NOVI SAD - Sinoć oko 23 sata u jednu privatnu kliniku u Beogradu, pojavilo se lice M.K. (28) iz Loznice, sa povredama nanetim iz vatrenog oružja u predelu obe noge.

-Tom prilikom lekarskom osoblju koje je obavestilo i policiju, rekao je da je dva-tri sata ranije upucan iz vatrenog oružja, od strane nepoznatih napadača na Petrovaradinskoj tvrđavi, odnosno, na muzičkoj manifestaciji „Egzit“.

Povodom te informacije sve raspoložive snage novosadske policije „češljale“ su Egzit, sve prilazne puteve koji vode od Novog Sada prema Petrovaradinu – kaže izvor Kurira.

Novosadska kriminalistička policija nakon neprekidnog operativnog rada, koji je trajao od subote odmah posle ponoći, uspela je da otrkije okolnosti misterioznog navodnog ranjavanja Lozničana na Petrovaradinskoj tvrđavi, na “Exitu”.

-Za sada je definitivno utvrđeno, da je Miroslav K. u petak došao u Novi Sad, iznajmio stan u Jevrejskoj 14B, a sve u cilju distribucije opojne droge marihuane. U subotu je u toku dana obavljao prodaju droge, a u jednom momentu upala su trojica golobradih mladića starosti oko 18 godina. Došlo je do prepirke, a jedan od trojice je ispalio dva hica i ranio ga u obe noge – kaže naš izvor.

Mladić je prebačen na odelenje Urgentne hirurgije u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja