POTRAGA: Naoružani razbojnici opljačkali menjačnicu!

Leskovac

POTRAGA: Naoružani razbojnici opljačkali menjačnicu!

Crna Hronika -
Dvojica lopova sa kacigama na glavama ušetali su u menjačnicu iz koje su ukrali oko osam hiljada evra i pobegli u nepoznatom pravcu

BEOGRAD - Dva naoružana i maskirana pljačkaša ukrali su danas iz menjačnice "AL-5" u Leskovcu između sedam i osam hiljada evra.

Kako je leskovačka policija potvrdila, pljačka menjacnice koja se nalazi u sklopu hipermarketa "Roda Cash&Carry" dogodila se u 9 sati i 20 minuta.

Prema svedočenju očevidaca, dvojica lopova ušli su na glavni ulaz sa kacigama na glavama. Jedan od njih je ušao u menjačnicu, dok je drugi naleteo na naoružanog čuvara Rode.

"Pokušao je da savlada čuvara i da ga obori na pod, ali je ovaj pružao otpor. Potom mu je uperio pišolj u glavu i govorio "Lezi dole, pucaću.Čuvar je legao, dok je onaj drugi obavljao posao u menjačnici, a mi smo svi bili u panici, dok su neke od mušterija legle na pod", rekla je jedna od prodavačica u hipermarketu.

Lopovi su sa torbom u rukama izleteli na sporedni ulaz, odnosno kroz apoteku koju samo zid deli od menjačnice.

Policija još traga za nepoznatim počiniocima.

Blokirano je nekoliko kvartova u okolini Rode.Ovo je treća oružana pljačka u poslednjih mesec dana u Leskovcu.

Na sličan način, bile su opljačkane dve zlatare, a leskovačka policija je u oba slučaja pronašla, uhapsila i vratila ukradene pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track