HOROR: Konobaricu celu noć silovali i tukli u šumi!

Cazin u šoku

HOROR: Konobaricu celu noć silovali i tukli u šumi!

Crna Hronika -
S.H. je ispričala da su je dvojica muškaraca najpre opila, zatim odvezla u šumu gde su je brutalno tukli i silovali

SARAJEVO - Policija Unsko-sanskog kantona, u utorak su dostavili Tužilaštvu izveštaj protiv dvojice muškaraca M. A. (30) i M. M. (44) iz Bihaća zbog sumnje da su silovali 21-godišnju S. H., rodom iz Tuzle, koja privremeno živi u Cazinu i bavi se konobarisanjem.

Tužilac Unsko-sanskog kantona Muhamed Budimlić, koji vodi istragu u ovom predmetu, potvrdio je navode iz policijskih izvora, koji je kazao je da je navodno silovanje počinjeno tokom noći sa 15. na 16. juli u mestu Dubrave - Brekovica kod Bihaća.

- S obzirom na to da je za ovo teško krivično delo predviđena kazna zatvora od tri do 15 godina, što je nadležnost Kantonalnog suda u Bihaću, nakon saslušanja osumnjičenih, koji negiraju krivično delo, dostavio sam predlog sudiji za prethodni postupak Kantonalnog suda u Bihaću za određivanje pritvora u trajanju od mesec dana kako ne bi mogli ometati dalji tok istrage i kako ne bi došlo do uznemiravanja javnosti i narušavanja javnog reda i mira, kazao nam je tužilac Budimlić.

S. H. ispričala je da su je dvojica Bišćana silovala celu noć u jednoj šumi kod Brekovice i da ih je poznavala iz viđenja. Obojica su joj se lažno predstavila.

- Stariji je rekao da se zove Ivo i ja ga pod tim imenom znam nekoliko meseci. Nakon što sam završila posao u lokalu u kome radim tek četiri dana i krenula u stan u naselje Glogovac, pozvali su me na piće. Pristala sam i svratili smo u dva kafića u gradu,ispričala je S. H.

Ona tvrdi da se posle silovanja malo čega seća sve do dolaska u šumu kod Brekovice, gde su je obojica silovala, a stariji ju je brutalno tukao.

- Ne znam jesu li mi šta sipali u piće, ne sećam se ničega. Uglavnom, došla sam sebi kada me je stariji počeo izvlačiti iz automobila i udarati. Mlađi me nije tukao, kazala je S. H. i potvrdila da su je obojica silovala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track