PAKLENI PLAN: Šaranović hteo da pobije Bojovićev klan

Policija tvrdi da je Slobodan Šaranović spremao niz ubistava

PAKLENI PLAN: Šaranović hteo da pobije Bojovićev klan

Crna Hronika -
Šaranović je, kako se pretpostavlja, naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio za likvidaciju brata Branislava Šaranovića i njegovih kumova Danila i Slobodana Radonjića

PODGORICA - Klupko se odmotava!Slobodan Šaranović (75) i Ratko Koljenšić (36), koji su uhapšeni zbog sumnje da su organizovali ubistvo Nikole Bojovića (39), navodno su nameravali da likvidiraju sve ljude od poverenja Luke Bojovića (40), saznaje Kurir.- Crnogorska policija je sredinom juna sprečila ubistvo Bojovićevog saradnika Luke Đurovića. Tad je uhapšen Veselin Pantović, koji je, kako se sumnja, eksplozivom nameravao da likvidira Đurovića - kaže izvor Kurira iz istrage.Šaranović je, kako se pretpostavlja, naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio za likvidaciju brata Branislava Šaranovića i njegovih kumova Danila i Slobodana Radonjića.- Slobodan Radonjić je poslednji put viđen 27. jula 2009. kako ulazi u automobil Luke Đurovića. Otad mu se gubi svaki trag. Bojovićevo ime dovodilo se u vezu s tim zločinima, zbog čega je Šaranović, zajedno s Koljenšićem i ranije privedenim Milošem Delibašićem, odlučio da uzme pravdu u svoje ruke - kaže naš sagovornik.Hapšenjem Šaranovića i Koljenšića sprečene su i likvidacije dvojice kriminalaca u Baru i Kotoru.(E. K.)

Uskoro izručenje?Ministarstvu pravde stigao je dopis iz Španije da je savet ministara odobrio izručenje Luke Bojovića. Dokument je na 60 stranica na španskom, a tek kad budu preveden, biće poznato šta se sve u njemu navodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track