BUDVA: Operisan Beograđanin (23) koji pao sa terase na metalni kolac

Hitna intervencija

BUDVA: Operisan Beograđanin (23) koji pao sa terase na metalni kolac

Crna Hronika -
Beograđanin Dušan Dojčilović (23) teško je povređen nakon pada sa terase sa prvog sprata jedne zgrade u Budvi na metalni kolac ograde u dvorištu zgrade, saopštila je danas crnogorska policija.

PODGORICA - Beorađanin Dušan Dojčilović koji je u ranim jutarnjim časovima u subotu teško povređen padom sa drugog sprata zgrade u kojoj je letovao u Budvi, hirurški je zbrinut i van životne opasnosti je.

- Pod određenim okolnostima, on se padom nabio na neku odlomljenu granu drveta ili nešto slično. Reč je o teškim povredama, ali je hirurški zbrinut i trebalo bi da nije životno ugrožen - rekao nam je dr Vojislav Vučetić dežurni hirurg koji je u Opštoj bolnici Kotor operisao Dojčilovća.

Vučetić nam je rekao da je Dojčilović u kotorsku bolnicu doveden između 7.30 i 8 časova sa povredama u predelu čmara.

- Povređeno je debelo crevo i mokraćna bešika je probijena na dva mesta, a na tankom crevu je bilo površinskih povreda. Operacija je uspešno urađena i on se sada oporavlja na odjeljenju - kazao je Vučetić.

Beograđanin Dušan Dojčilović (23) teško je povređen nakon pada sa terase sa prvog sprata jedne zgrade u Budvi na metalni kolac ograde u dvorištu zgrade, saopštila je crnogorska policija.

Dojčilović je sa društvom pre nekoliko dana doputovao na odmor u Budvi, gde je iznajmio stan u naselju Rozino.Nakon noćnog provoda, on se vratio u iznajmljeni stan, a potom šetao po terasi, nakon čega je pao. Podgorički mediji prenose da su komšije, kada su čuli pozive u pomoć povređenog mladića, pozvale Hitnu pomoć, koja je međutim, kako se navodi, kasnila na intervenciji.

"Nisu dolazili ni nakon 20 minuta od poziva, nakon čega je jedan od stanara zgrade sa svojim prijateljima povezao povređenog mladića do Hitne pomoći, odakle je specijalizovanim kolima prebačen u kotorsku policiju", kazala je jedna Budvanka, očevidac nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track