POTRAGA: Policija još nije identifikovala ubicu Ivana Ramića!

Ubistvo u kafani Koliba

POTRAGA: Policija još nije identifikovala ubicu Ivana Ramića!

Crna Hronika -
Policija intenzivno radi na pronalaženju ubice, dodala je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić, koja nije htela ni da potvrdi ni da demantuje, da je policija navodno identifikovala ubicu, i da se on nalazi u bekstvu

JAGODINA - Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić, izjavila je, da još nije uhapšena ubica Ivana Ramića iz Ćuprije, koji je, u noći petak na subotu, 15 minuta posle ponoći ubijen u Ugostiteljskom objektu "Koliba" u selu Mijatovac kod Ćuprije.

Policija intenzivno radi na pronalaženju ubice, dodala je Cvetić.Cvetić nije htela ni da potvrdi ni da demantuje, da je policija navodno identifikovala ubicu, i da se on nalazi u bekstvu.

Ramić (28) je, kako je policija juče saopštila, ubijen ispred Ugostiteljskog objekta "Koliba" hicima iz vatrenog oružja.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović, koji je prisustovao uviđaju, sa zamenikom višeg javnog tužioca, izjavio je da je u Ramića "neidentifikovana osoba pucala sa najmanje tri hica"."Koliba" se nalazi na regionalnom putu Jagodina - Ćuprija- Paraćin i u njoj su vrlo česte tuče sa teškim posledicama.

Početkom marta, u sitnim satima, ispred "Kolibe" je u tuči nožem povređeno pet osoba među kojima su bila i dva policajca u civilu, koji su pokušali da spreče tuču.Jedan od njih je tada zadobio teške povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track