HOROR: Mladić pao s terase i nabio se na kolac!
Foto: Dragan Kadić

Beograđanin zadobio teške povrede u Budvi

HOROR: Mladić pao s terase i nabio se na kolac!

Crna Hronika -
Mihajlo R. (18) teško povređen kad je preko terase pokušao da uđe u iznajmljeni stan

BUDVA - Jedva preživeo!Mihajlo R. (18) iz Beograda, koji se policajcima lažno predstavio kao Dušan Dojčinović, teško je povređen kad je pao s prvog sprata zgrade „Budvanska rivijera“ u naselju Rozino i nabio se na drveni šiljak! Mladić je s teškim povredama primljen u kotorsku bolnicu, gde je operisan, a njegovo stanje i dalje je kritično. Prijatelji povređenog Mihajla ispričali su za Kurir da su kobne večeri svi zajedno bili u budvanskom klubu „Trokoderu“.Minuti ga delili od smrti- Po povratku u stan, koji smo iznajmili tokom letovanja, Mihajlo je ostao da priča s poznanikom, a mi smo otišli bez njega i legli da spavamo. Tek sutradan oko 11 sati, kad su nas policajci probudili, saznali smo da je Mihajlo teško povređen - ispričali su nam mladićevi prijatelji koji su insistirali na anonimnosti.I dok su Mihajlovi drugari mirno spavali, mladić se borio za život!- Kad je završio razgovor s prijateljem, Mihajlo je došao do stana i počeo da lupa na vrata, ali njegovi prijatelji su toliko čvrsto spavali da nije uspeo da ih probudi. Zato je pokušao da uđe preko terase. Pošto nije uspeo da se popne preko prozora na prizemlju, Mihajlo se uspentrao na drvo u dvorištu zgrade. Iznenada, kad se već skoro dočepao terase, mladić je pao i bukvalno se nabio na jednu granu koja je posle sečenja bila kao kolac - kaže izvor Kurira iz istrage. Mladić je jaukao i zapomagao, a u pomoć je prva pritrčala komšinica Senada, koja živi u prizemlju zgrade.- Dečakovo zapomaganje čuo je moj muž i odmah me probudio. Toliko je jaukao da mislim da ga je čulo celo naselje! Izletela sam u dvorište i videla Mihajla koji je vikao: „Pomozite mi, umirem!“ Zvali smo Hitnu pomoć, ali se niko nije javljao. Ćerka, suprug i ja smo onda zaustavili prvi automobil koji je naišao i prebacili ga u bolnicu. Lekari su nam tamo rekli da su Mihajla minuti delili od smrti, da je samo malo kasnije stigao, sad ne bi bio živ - rekla je Senada.Hitno operisanDr Vojislav Vučetić, hirurg iz kotorske bolnice, kaže da su pacijentove povrede veoma teške.- Mladić je primljen na odeljenje hirurgije, a operacija je trajala gotovo pet sati. Imao je povrede anusa, debelog creva i bešike i biće potrebna još jedna hirurška intervencija - potvrdio je dr Vučetić.

Oštro... Posle sečenja, grana bila kao kolac
Oštro... Posle sečenja, grana bila kao kolac

Policiji rekao lažno imeMihajlo je posle nesreće policiji rekao lažno ime i prezime.- On nema para i mislio je da će morati da plati bolničko lečenje, pa je zbog toga inspektorima dao lažno ime. Majka mu je umrla pre tri meseca, a s ocem nije u kontaktu - kažu drugovi.

To su dobri momciKomšinica Senada je posle nesreće u velikom šoku!- To su mnogo dobri momci, koji već izvesno vreme borave u tom stanu. Nikakve probleme nisu pravili. Ma, kad izađe iz bolnice spremna sam da ga primim u svoj stan - ispričala je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track