BEOGRAD: Mladić povređen u prevrtanju punta na krov!

Saobraćajka u Dobračinoj ulici

BEOGRAD: Mladić povređen u prevrtanju punta na krov!

Crna Hronika -
Očevici kažu da se vozač "dačije" nije zaustavio iako je imao saobraćajni znak koji mu ne daje prednost, a vozač "punta" je pokušao da ga izbegne. Međutim, nije uspeo i udario ga je, nakon čega se odbio od stuba i prevrnuo na krov

BEOGRAD - Jedan 20-godišnjak povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.35 sati na raskrsnici Skender Begove i Dobračine. On je zadobio kontuziju ramena i povrede šake i lakta i kolima Hitne pomoći prebačen je u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

Vozač "fijat punta", vozila restorana "Don Gedža", kretao se niz Dobračinu ulicu kada je udario u "dačiju" koja je nailazila iz Skender begove ulice. Nakon udara, "punto" se odbio od metalnog stuba, prevrnuo na krov i otklizao više od 50 metara. Tom prilikom je zakačio još jedno parkirano vozilo i oštetio ga.

- Vozač "punta" ima kontuziju ramena, šake, i lakta i prevezen je u Ortopedsku bolnicu na Banjici. On se dobro oseća - kaže Mirko Lutovac, koordinator u Hitnoj pomoći.

Očevici kažu da se vozač "dačije" nije zaustavio iako je imao saobraćajni znak koji mu ne daje prednost, a vozač "punta" je pokušao da ga izbegne. Međutim, nije uspeo i udario ga je, nakon čega se odbio od stuba i prevrnuo na krov.

Saobraćaj u Dobračinoj bio je u prekidu dok se nije završio uviđaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja