OTAC BESPOMOĆNO GLEDAO: Mladić (26) se utopio u Zapadnoj Moravi!
Foto: Print Screen Tanjug

24 sata tragaju za telom

OTAC BESPOMOĆNO GLEDAO: Mladić (26) se utopio u Zapadnoj Moravi!

Crna Hronika -
Mladić se davio, ali otac nije mogao da mu pritekne u pomoć jer je neplivač

KRUŠEVAC - Radomir Matković (26) iz Medveđe kod Trstenika utopio se u Zapadnoj Moravi na mestu zvanom Đodina obala, a telo mladića, koje još nije pronađeno, danas će početi da traže ronioci, potvrđeno je u kruševačkoj policiji.

Kako se navodi, prisutni meštani bezuspešno su pokušavali da nađu telo mladića, koji se juče utopio a pripadnici policije su odmah po obaveštenju preduzeli sve mere i radnje na pronalaženju utopljenog mladića.

"Kada smo čuli šta se dogodilo, odmah je nas nekoliko došlo na lice mesta, tražili smo ga četiri sata, ali bezuspešno. Tu su takođe bili i pripadnici policije. Mene je pozvala žena čija se koliba nalazi u blizni, sve smo pretražili, ali ništa", priča jedan od meštana Raca Savić.

Prema njegovim rečima, mesto gde se mladić udavio, takozvana Đodina obala, nije bezbedno za kupače jer ima vrtloga.

Matković, koji je radio u pčelarskoj zadruzi “Roj” na kupanje je došao sa ocem, neplivačem, koji je prisustvovao ovom nesrećnom događaju.

“Otišli smo zajedno, on je sve brže išao od mene, ja sam išao za njim, ali nisam mogao da idem dalje. Ojednom je nestao, izbio je jednom iz vode, sa podignutim rukama, pa još jednom i više ga nije bilo”, priča Srđan Matković izražvajući očekivanje da će telo njegovo sina pronaći ronioci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track