STRAVIČNO: Majka ćerku (4) predozirala bensedinima!
Foto: Dado Đilas

Devojčica spasena

STRAVIČNO: Majka ćerku (4) predozirala bensedinima!

Crna Hronika -
Majka je priznala na saslušanju u policiji da je detetu davala lekove za smirenje među kojima je i bensedin zbog čega je završila u psihijatrijskoj bolnici

BEOGRAD - Četvorogodišnja devojčica primljena je u Dečiji bolnicu u Tiršovoj ulici nakon što je otkriveno da ju je majka J.I. (37) predozirala lekovima za smirenje.

Majka, koja od ranije ima psihičkih problema, nakon otkrivanja slučajeva je odvedena u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Slučaj je prijavljen beogradskoj policiji, a majka je priznala da je detetu davala lekove za smirenje, među kojima i bensedin.

Komšije su iznenađene činjenicom da je J.I. ćerkici davala bensendine.

Komšije: Brinula je o deci, ali je imala problema

- Mala je pre mesec dana imala operaciju, širili su joj mokraćne kanale jer je mokrila krv. J. je brinula deci, nije ih maltretirala. Ali ona i suprug su se mnogo svađali. Deca nekad odu u komšiluk kada počne taj haos - pričaju komšije.

Oni imaju još jedno dete, šestogodišnjeg A.I. i izbeglice su iz Bosne

- Ona je imala psihičke probleme. Ovako nije bila loša ali je bila psihotična, nervozna i u haosu. Policija je dolazila. On je na poslu, radi po ceo dan, keramičar je. Verovatno je sina odveo kod brata. I svekrva živi sa njima. Svi su imali česte, veoma bučne i grube sukobe, kaže jedna komšinica koja je insistirala da joj ne objavljujemo ime.

Direktorka Centra za socijlani rad u Paraćinu je na odmoru pa nije mogla da odgovori na pitanja ko će čuvati decu ubuduće i kakva je procedura u ovakvim slučajevima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track