KRIVIČNA PRIJAVA: Varenjem zapalio senjak,šupu i traktor!
Foto: Nebojša Mandić

Šabac

KRIVIČNA PRIJAVA: Varenjem zapalio senjak,šupu i traktor!

Crna Hronika -
U požaru, koji je buknuo u jednom dvorištu, u okolini Šapca, prilikom izvođenja radova, zavarivanja stubova senjaka izgorela je krovna konstrukcija senjaka, krovna konstrukcija šupe, 2.000 bala sena, 100 bala slame i traktor

ŠABAC - Policijska uprava u Šapcu saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe za koju se osnovano sumnja da je odgovorna za izazivanje požara i materijalnu štetu koja se procenjuje na oko pola miliona dinara.

U požaru, koji je buknuo juče oko 13,30 časova, u jednom dvorištu, u okolini Šapca, prilikom izvođenja radova, zavarivanja stubova senjaka električnim aparatom, izgorela je krovna konstrukcija senjaka, krovna konstrukcija šupe, 2.000 bala sena, 100 bala slame i traktor.

Posle završenog uviđaja, u konsulataciji sa zamenikom Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, protiv A. Š. koji je izvodio radove zavarivanja, pripadnici policije podneće krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, navedeno je u saopštenju.

A. Š. je zadržan na bolničkom lečenju zbog trovanja ugljen-monoksidom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track