BRŽE OD ŽIVOTA: Poginuo trkajući se s drugim vozilom?!

Prebrza vožnja ugasila mladi život

BRŽE OD ŽIVOTA: Poginuo trkajući se s drugim vozilom?!

Crna Hronika -
Kobno jurcanje Nikola Češljević (22), sin glumca Aleksandra, koji je pre dve godine takođe poginuo u udesu, nastradao, a dve osobe povređene

KIKINDA - Grunulo kao da je pala bomba!Nikola Češljević (22) iz Kikinde, sin poznatog glumca Aleksandra Češljevića (47), koji je pre dve godine izgubio život u udesu, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja, jednoj od najprometnijih gradskih ulica. U tom udesu Češljevićev suvozač u „golfu 3“ Vladimir B. (22) iz Kikinde zadobio je povrede opasne po život i zbog toga je hitno prevezen u novosadski Urgentni centar, dok je lakše povrede zadobio Nikola Ć. (22) iz Kikinde, vozač „opel zafire“. Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, Nikola Ć. zadržan je u policijskom pritvoru.Pod kakvim se okolnostima desila užasna nesreća pokazaće istraga, ali policija ne isključuje mogućnost da su se Češljević u „golfu“ i Nikola Ć. u „opelu“ trkali! - U jednom trenutku vozač „golfa“ je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo je s kolovoza, što jasno pokazuju tragovi na asfaltu. Vozilo je svom silinom najpre udarilo u ćupriju, a potom nekoliko metara dalje bukvalno iščupalo stablo jabuke. S puta je sleteo i „opel“, koji je završio na krovu - ispričao je izvor Kurira. Kikinđanin Milan Unguran (63), koji je prvi došao na mesto nesreće, kaže da u životu nije video jeziviji prizor.- Iz sna me je trgao jak tresak, delovalo je kao da je pala bomba! Kad sam izašao na ulicu, video sam „opel“ prevrnut na krov, a nedaleko od njega „golf“, koji je bio havarisan do neprepoznatljivosti! Kuća ispred koje se dogodila nesreća bila je isprskana krvlju, a iz oba automobila se čulo zapomaganje - ispričao je Unguran.

(S. U.)

„Golf“ udario u ćupriju, pa u drvo
„Golf“ udario u ćupriju, pa u drvo

I otac poginuoPre skoro dve godine u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Aleksandar Češljević (47), otac nastradalog Nikole. Poznati kikindski glumac nastradao je na delu puta između Kikinde i Mokrina tako što je automobilom udario u zadnji deo traktorske prikolice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track