DETE MANIJAK: Dečake terao da onanišu i to snimao mobilnim telefonom
Foto: Fraj

Krivična prijava protiv petnaestogodišnjaka

DETE MANIJAK: Dečake terao da onanišu i to snimao mobilnim telefonom

Crna Hronika -
Nasilni tinejdžer godinu dana tukao i seksualno zlostavljao decu između osam i deset godina i pretio da će snimke okačiti na internet

BOR - Prijava podneta i protiv roditelja!Nekoliko roditelja iz Bora koji imaju decu uzrasta od osam do deset godina podnelo je policiji krivičnu prijavu protiv jednog maloletnika od 15 godina i njegovih roditelja zbog zlostavljanja i mučenja!- Ovaj dečak je, kako se sumnja, prethodnih godinu dana tukao i maltretirao mlađu decu. Sve je, navodno, povremeno snimao mobilnim telefonom i ucenjivao decu da će snimke okačiti na Jutjub ukoliko ga ne budu slušali - rekao je izvor Kurira.Petnaestogodišnjak je, kako saznajemo, imao običaj da mališane postavi na klupu, a zatim bi ih terao da onanišu pred njim!Slučajno otkriven- Dok su uplašena deca to radila, nasilnik ih je snimao mobilnim telefonom, a one koji bi to odbili da rade je tukao! Potom im je pretio da ne smeju ništa da kažu roditeljima, plašio ih je i ucenjivao da će snimak postaviti na internet i da će im se svi smejati - dodao je naš sagovornik.Sve je sasvim slučajno otkrila majka jednog dečaka, koja je naišla u momentu kad je nasilnik naterao decu da se prislone na jednu zgradu, skinu pantalone i seksualno opšte sa zidom dok ih on snima! Dečaci su posle toga priznali da su bili žrtve zlostavljanja i mučenja prethodnih godinu dana, posle čega je nekoliko roditelja podnelo prijavu protiv nasilnog dečaka i njegovih roditelja.Drugi slučajInače, pre nekoliko godina javnost u Srbiji je takođe bila zgrožena vršnjačkim nasiljem u Boru. Tada je ustanovljeno da je stariji dečak mlađu decu terao da piju njegovu mokraću, dok je one koji su to odbili tukao.

Psiholog: Hteo da se oseća moćno!Psiholog Aleksandra Janković povodom ovog slučaja kaže da deca odrastaju u okruženju u kojem su godinama promovisani nasilje i najniže strasti, što može negativno da utiče na formiranje njihove ličnosti.- Deca pokušavaju da nađu svoje mesto, da budu zapaženi kao individue, da budu zvezde po svaku cenu. Eksplicitne slike nasilja, kriminogena sredina i dešavanja na ulici, sve to utiče da se mladi ugledaju na starije koji rade isto i imitiraju njihovo ponašanje - kaže Jankovićeva za Kurir.Ona je dodala da je petnaestogodišnjak iz Bora postao kontrolor situacije.- On je kontrolisao živote mlađe dece, koja zbog pretnji i straha nisu smela nikome da ga prijave. Nasilnik je verovatno to radio kako bi se osećao moćnim i jakim - kaže Aleksandra Janković.

Zbog jabuka ih prebio granomKoliko je petnaestogodišnjak bio surov, svedoči i podatak da je jednom prilikom naterao dečake da se popnu na jabuku i donesu mu voće. Određenim plodovima, uz konstataciju da su suviše mali, nije bio zadovoljan, pa je odlomio granu i brutalno pretukao trojicu dečaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track