Zaječar: Dvojica osumnjičenih napali policajca na dužnosti

Pritvor 48 sati

Zaječar: Dvojica osumnjičenih napali policajca na dužnosti

Crna Hronika -
P. B. i D. U. se sumnjiče da su 11. avgusta, oko četiri časa, ispred diskoteke "Klub 54" u Zaječaru, udarili u predelu stomaka policijskog službenika kada im je zatražio lične karte na uvid

BEOGRAD - Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru lišili su slobode i odredili meru zadržavanja do 48 sati za lica P. B. i D. U. iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Kako je saopštila Policijska uprava u Zaječaru, policijski službenici te uprave juče su lišili slobode i odredili meru zadržavanja do 48 sati za lica P. B. i D. U. iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.Osumnjičeni se terete da su 11. avgusta, oko četiri časa, ispred diskoteke "Klub 54" u Zaječaru, udarili u predelu stomaka policijskog službenika kada im je zatražio lične karte na uvid, kako bi utvrdio njihov identitet.Osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Zaječaru, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja