POLIO OCA BENZINOM: Zar sin da me spali zbog parčeta zemlje

Starac završio u lozničkoj bolnici

POLIO OCA BENZINOM: Zar sin da me spali zbog parčeta zemlje

Crna Hronika -
Milun P. (69) zadobio opekotine po rukama, vratu i glavi nakon što ga je sin Miloš (37), s kojim se posvađao dok su pekli rakiju, polio benzinom

LOZNICA - Zamalo tragedija!- Bolelo je kao sam pakao kad me je sin Miloš polio benzinom i zapalio. Užasno je kad gledate kako vam telo gori. Otpadalo mi je meso s ruku... Pa, zar ovo da dočekam od sina, zar da me spali zbog parčeta zemlje?!Ove reči neprestano je u bolnici ponavljao Milun P. (69) iz sela Joševa kod Loznice nakon što ga je u utorak oko 18.50 sati polio benzinom i zapalio sin Miloš P. (37). Protiv sina je podneta krivična prijava, a otac je zadržan na lečenju. Milun, s kojim su reporteri Kurira pričali u lozničkoj bolnici, rekao je da ga je Miloš čekao u kući.Buktinja u dvorištu- Bio sam u utorak u Loznici i tamo mu uplatio ratu kredita za traktor. Vratio sam se kući i posle smo pekli rakiju, a video sam da je on malo više popio. Primetio sam i da donosi kantu benzina, a onda me polio, uzeo šibicu i zapalio me u dvorištu kuće - jedva priča Milun.On kaže da je počeo da viče od bolova i da su se na njega bacili supruga i komšije kako bi ga ugasili.- Ne znam kako sam zvao sestrića da dođe po mene. On se pojavio za nekoliko minuta i odmah me stavio u kola i odvezao u bolnicu. Evo, tu sam sada zbog onoga što mi je uradio rođeni sin - kazao je Milun, kome su izgorele ruke, vrat i zadnji deo glave.Milunova sestra Jovanka Jevrić kaže da Miloš ima dvoje dece i da joj nije jasno zašto je zapalio oca.- Sigurno je popio koju čašicu alkohola više nego što treba... Znam da je Miloš preke naravi kad je porodica u pitanju, ali da na ovaj način učini zlo ocu koji mu je prepisao imanje i dao mu sve živo, to ne mogu da shvatim - rekla je baka Joka.Dug oporavakU lozničkoj bolnici, gde je Milun smešten, kažu da je on zadobio opekotine od prvog do četvrtog stepena.- Sve povrede su mu sanirane. Redovno ga previjamo i njegovo stanje bi trebalo da se popravi. Ipak, oporavak će biti dugotrajan - rekli su nam u bolnici.

Šokirana... Jovanka Jevrić
Šokirana... Jovanka Jevrić

Sin Miloš se brani sa slobodeMiloš je nakon saslušanja u policiji pušten da se brani sa slobode.- U konsultaciji s tužilaštvom doneta je odluka da protiv Miloša bude podneta krivična prijava u redovnom postupku - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track