Ubica policajca Hrnjeza obesio se u Zabeli

Presudio sebi

Ubica policajca Hrnjeza obesio se u Zabeli

Crna Hronika -
Srećko Martić (38) je, kako saznajemo, napravio improvizovanu omču od posteljine i ubio se dok su mu cimeri bili u šetnji

POŽAREVAC - Srećko Martić (38) iz Starih Ledinaca, ubica oca Jove Martića (62) i policajca Siniše Hrnjeza (39), koji je u požarevačkoj Zabeli služio kaznu od 30 godina zatvora, obesio se u subotu u svojoj ćeliji!

Kako saznajemo, Martić je presudio sebi improvizovanom omčom koju je napravio od posteljine. On je iskoristio trenutak dok je bio sam u sobi, odnosno dok su mu cimeri bili u šetnji.

Martić je u pritvoru bio od 30. oktobra 2011, kad su u stravičnom zločinu koji je počinio nastradali policajac Siniša Hrnjez i Jovo Martić.

Teške povrede u eksploziji ručne bombe, koju je bacio na policijsku patrolu, zadobio je i drugi policajac Saša Marinković (40), kao i sam Srećko Martić.

Zločin se dogodio kad je patrola policije došla u Stare Ledince na poziv Srećkove sestre, koja je prijavila da ih Srećko maltretira. Kad su ušli u dvorište porodične kuće Martića, Srećko je bacio bombu „kašikaru“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja