UŽAS U KRALJEVU: Ispalio ceo šaržer u bračni par penzionera

Hladnokrvni zločin

UŽAS U KRALJEVU: Ispalio ceo šaržer u bračni par penzionera

Crna Hronika -
Nezvanično, supružnike Raška i Nadu, jutros oko 10, hicima iz pištolja ubio je M. S iz Kraljeva koji je već u pritvoru.

KRALJEVO - Nezapamćeno dvostruko ubistvo dogodilo se jutros u Ribnici kod Kraljeva, gde je stariji bračni par podlegao povredama zadobijenim u pucnjavi.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, penzionere Raška P. (71) i njegovu suprugu Nadu P. (63) u njihovoj kući u ulici Ušćanskih rudara, u kraljevačkom naselju Ribnica, ubio je muškarac (63), o kojem su neki mediji izvestili označivši ga kao Mileta R. iz Kraljeva, a neki kao Milomir.S. Tačan identitet osumnjičenog zasad nije poznat.

Ubica je jutros oko 10 sati u bračni par ispalio ceo šaržer iz pištolja. Do pucnjave je došlo ispred njihove porodične kuće. Ekipa hitne pomoći, koja je takođe odmah izašla na mesto događaja, ukazala je pomoć povređenima, ali je i pored reanimacije N. P. podlegla povredama, dok je R.P. podlegao povredama u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu.

Prema jednoj verziji, osumnjičenog za ubistvo navodno je savladao sin bračnog para, a prema drugoj osumnjičeni Milomir se mirno predao policiji odmah im predavši oružje. Motivi ubistva nisu poznati, a žrtve i ubica najverovatnije su se poznavali.

Osumnjičenog su pripadnici policije prevezli u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu gde mu se ukazuje lekarska pomoć. Viši javni tužilac u Kraljevu se izjasnio da se radi o krivičnom delu teško ubistvo, tako da će protiv osumnjičenog, nakon ukazane lekarske pomoći, biti podneta krivična prijava. Osumnjičenom za ubistvo već je određen policijski pritvor u trajanju od 48 sati.

Uviđaj vrši istražni sudija Višeg suda u Kraljevu, u prisustvu Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije.U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti izvršenja ovog teškog krivičnog dela i utvrđivanju motiva.

http://www.youtube.com/watch?v=fbcu8LJrf-w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track