KRVNIK IZ KRALJEVA: Bog me poslao da ubijem Panteliće!

Ubistvo bračnog para dugo planirao

KRVNIK IZ KRALJEVA: Bog me poslao da ubijem Panteliće!

Crna Hronika -
Morao sam da ih pobijem jer smatram da sam nepravedno osuđen da im platim dug, ispričao na saslušanju Milomir S.

KRALJEVO - Hteo da likvidira i sudiju i advokate!Milomiru S. (63) zvanom Mile Robija iz Kraljeva juče posle saslušanja određen je pritvor do 30 dana zbog toga što je u sredu ujutro ubio supružnike Nadeždu (63) i Raška Pantelića (71). Izvor Kurira kaže da je Milomir na saslušanju priznao da je danima planirao ubistvo Pantelića!- Raška i Nadeždu sam hteo da ubijem, a planirao sam da ubijem i sudiju, advokata, punomoćnika... Kad ubijam, meni je malo da ubijem samo jednog - drsko i bez trunke kajanja je, kako saznaje Kurir, na saslušanju izjavio Milomir S.Zaseda ispred sudaNa pitanje kad je planirao da ubije sudiju i advokate, Milomir je potanko objasnio da je pre dva meseca bio ispred Višeg suda u Kraljevu naoružan pištoljem i sa 18 metaka, s planom da napravi masakr! Raško se tada nije pojavio u sudu, a kako je rekao Milomir, ni dan mu nije bio naklonjen jer je bilo previše sunca!- U sredu me Bog poslao da ubijem Panteliće, a i vreme je bilo oblačno, što asocira na suze! Krenuo sam pešice, plašio sam se da se ne predomislim i molio se da Panteliće nađem kod kuće. Sustigao sam ih u dvorištu, bili su mi okrenuti leđima. Nadežda je držala dete u rukama, pa sam prvo pucao u nju. Pala je kao pokošena, ali sam nastavio da pucam u nju, a potom raspalio po Rašku. On je krenuo ka meni iako sam već pucao i video mu u očima da je gotov! Sudarili smo se, a onda me je neko dograbio s leđa. Morao sam da ih pobijem jer smatram da sam nepravedno obavezan da im platim dug. Ja mislim da im ništa ne dugujem i ovako sam odlučio da to rešim - ispričao je, kako Kurir saznaje, monstrum Milomir S. na saslušanju.Nož nosio da ne omaneKrvožedni ubica iz Kraljeva je, osim pištolja, sa sobom nosio i mesarski nož.- Nož sam nosio da ne omanem! Ako nekog i pogodim metkom, možda preživi. Zato mi je tu bio nož - da „overim“ žrtvu, da krv poteče i da se uverim da joj nema pomoći - rekao je zlikovac.Milomir S. je uhapšen juče zbog sumnje da je ubio Nadeždu i Raška Pantelića, kojima je dugovao oko 15.000 evra. Zločin se dogodio u dvorištu porodične kuće Pantelića, a svirepog ubicu savladao je Boris Pantelić, sin nastradalih supružnika.

Žrtve... Svirepo likvidiran bračni par Nadežda i Raško Pantelić
Žrtve... Svirepo likvidiran bračni par Nadežda i Raško Pantelić

Komšije htele da me linčujuPosle ubistva Pantelića, Milomira S. je policija odvela u Zdravstveni centar „Studenica“ radi ukazivanja pomoći.- Znam da me je, dok sam Raška ubadao nožem u srce, neko s leđa uhvatio, oteo mi pištolj i oborio me, ali taj me nije tukao. Komšije su tek kasnije navalile na mene! I kad je došla policija, komšije su se okupile da me linčuju. Eh, što tada nisam imao nož - rekao je zlikovac Milomir S.

Ubio bih više sudijaPosle saslušanja Milomir je odmah sproveden u zatvor, a pre nego što je odveden, još jednom je zažalio što nije ubio makar jednog sudiju! Na pitanje istražnog sudije Nevenke Balšić kog bi sudiju ubio, monstrum je hladno odgovorio:- Svejedno koga, eto, ubio bih i vas! Zazvonio bih vam na vrata i pitao: „Da li si ti sudija?“ i pucao, a onda bih potražio još nekog sudiju, pa advokata i tako redom... Jedno ubistvo je meni malo - rekao je Milomir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track