OBRAČUN ZBOG ŽENE: Nasumice pucao, pa ranio šuraka!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Sukob umalo prerastao u tragediju

OBRAČUN ZBOG ŽENE: Nasumice pucao, pa ranio šuraka!

Crna Hronika -
Dalibor Stamenković (36) iz sela Rujište kod Boljevca hicem iz lovačke puške pogodio ženinog brata nakon sukoba s njenim bivšim dečkom

ZAJEČAR - Hteo da odbrani svoju čast.Dalibor Stamenković (36) iz sela Rujište kod Boljevca uhapšen je juče nakon što je pucajući nasumice iz lovačke puške ranio šuraka Nikolu M. Incident se dogodio ispred Daliborove porodične kuće pola sata nakon večere u kući njegove nevenčane supruge, na kojoj ga je napao njen bivši momak.Milija Stamenković, otac uhapšenog, kaže da je sve počelo kad je Dalibor došao da večera u kuću svoje žene, s kojom ima dvoje dece.- Tamo su, osim njih dvoje, bili i Daliborov tast i tašta, koji rade u restoranu „Milenijum“ na Rtnju. Tu je bio i sin vlasnika tog restorana, s kojim je žena mog sina ranije bila u ljubavnoj vezi - priča Milija. Večerali su i Dalibor je rekao da želi da krene kući. Kazao je da će povesti sa sobom i sina, koji ide u peti razred osnovne škole.- Izašao je iz kuće, a nije prošlo ni nekoliko minuta, kad je za njim krenuo snajkin bivši momak. Počeo je da viče na njega i da ga napada... Šta se dalje dešavalo i da li su se potukli - to ne znam - priča Milija. Dalibor je prekinuo svađu i otišao kući. Tek što je ušao i počeo da se sprema za spavanje, čuo je da neko galami na ulici.- Izašao je i video nekoliko muškaraca koji su bili ispred i bacali kamenje na njegov automobil „opel kadet“. Nije mogao da veruje šta ga je snašlo - navodi naš sagovornik.Uzeo je lovačku pušku i izleteo napolje. Kad su ga videli s puškom, napadači su počeli da beže. Dalibor je pucao u mrak. Kasnije se ispostavilo da je ranio u nogu šuraka, snajkinog brata, koji je bio u kolima i koji je, verovatno, doveo batinaše u kuću - kaže Milija.Povređeni muškarac je zadržan u bolnici.- Moj sin je samo hteo da zaštiti porodicu. Nije želeo nikoga da povredi - kazao je Milija.

Pucao na mladiće... Dalibor Stamenković
Pucao na mladiće... Dalibor Stamenković

Dalibor u pritvoruDalibor je uhapšen i zadržan u pritvoru do 48 časova.- On će, najverovatnije, sutra biti izveden pred istražnog sudiju i saslušan - rečeno nam je u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track