NIŠ: Smederevac ukrao četiri kilograma nakita!

Uhapšen dok je prodavao nakit

NIŠ: Smederevac ukrao četiri kilograma nakita!

Crna Hronika -
Veljko je, u noći između 23. i 24. avgusta je iskoristio nepažnju obezbeđenja u poslovnom centru i obio je srebrnarnicu gde se zadržao oko sat i po
1 / 4

NIŠ - Niška policija u saradnji sa policijom iz Smedereva privela je Veljka J. (24) koji je, kako se sumnja, obio srbrnarnicu u Poslovnom centru "Forum" u Nišu odakle je odneo četiri kilograma nakita vrednog više od 1,2 miliona dinara.

Veljko je lično i preko svoje prijateljice pokušao da proda nakit u Smederevu, ali je u ponedeljak otkriven i priveden, a oko dva kilograma nakita nije uspeo da proda i biće vraćen vlasniku, rekla je novinarima portparol PU u Nišu Lidija Pavlović.

Veljko, koji je iz Smedereva, u noći između 23. i 24. avgusta je iskoristio nepažnju obezbeđenja u poslovnom centru i obio je srebrnarnicu gde se zadržao oko sat i po, a ukradeni nakit većinom je bio od srebra, navela je Pavlovićeva.

U Smederevu je prodavao nakit pod izgovorom da je sin vlasnika zlatare koja je pred zatvaranjem i želi da rasproda robu, napomenula je Pavlovićeva na konferenciji za novinare na kojoj je izložen oduzeti nakit i kojoj su prišutvovali pripadnici Odeljenja kriminalističke policije - službe za imovinske delikte PU u Nišu.

Posle isteka mere zadržavanja osumnjičeni će biti priveden istražnom sudiji, napomenuli su u niškoj policiji.

Intenzivnim radom, niška policija rasvetlila je i seriju teških krađa koje su izvršene tokom avgusta, naveli su u PU.

Zbog sumnje da je obio više trgovinskih radnji i frizerski salon, policija je privela Aliju U.(37) iz Bele Palanke, naveli su u PU.On je, kako je rečeno, iz obijenih radnji uzimao novac od pazara i raznu robu u vrednosti od preko 100.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track