BEOGRAD: Hotel Skver Najn ponovo najbolji u Srbiji!

Oštra konkurencija

BEOGRAD: Hotel Skver Najn ponovo najbolji u Srbiji!

Crna Hronika -
Nagrada za najbolji hotel u Srbiji uručena je Skver Najnu u Turskoj, a o pobednicima je ove godine odlučivalo rekordnih 220 hiljada stručnjaka, ali i korisnika turističkih i ugostiteljskih usluga iz celog sveta

BEOGRAD - World Travel Award proglasio je beogradski hotel Skver Najn, po drugi put za redom, za najbolji hotel u Srbiji za 2013. godinu.

U konkurenciji su bili i hoteli Izvor, Mr. President i Hajat Ridžens, saopštio je hotel Skver Najn.

Nagrada za najbolji hotel u Srbiji uručena je Skver Najnu u Turskoj, a o pobednicima je ove godine odlučivalo rekordnih 220 hiljada stručnjaka, ali i korisnika turističkih i ugostiteljskih usluga iz celog sveta.

Nagrada World Travel Awards-a predstavlja najprestižnije priznanje iz oblasti turizma.Svake godine nominuje se preko 5.000 učesnika iz celog sveta, kojima se piznanja dodeljuju u više od 100 kategorija iz turističke industrije, od najbolje vikend destinacije, najromantičnijeg grada, do najbolje avio kompanije, brodskog prevoznika, trajekta, ali i turističkog odbora.

"Prošle godine, kada smo osvojili priznanje, rekao sam da je to velika privilegija koja nas delimično i obavezuje, i veoma sam ponosan što smo ove godine uspeli da opravdamo očekivanja i osvojimo isto prestižno priznanje", rekao je generalni menadžer hotela Skver Najn, Bojan Ilić.

Priznanje za najbolju evropsku destinaciju u 2013. godini poneo je Jorkšir, najbolja gradska-vikend destinacija je Lisabon, dok je najistaknutija turistička atrakcija Ajfelov toranj.

World Travel Awards su pokrenute 1993. godine sa idejom da prepoznaju i nagrade izuzetna dostignuća u sektorima turizma i ugostiteljstva, i sada, posle 20 godina, smatraju se širom sveta za najviše priznanje koje proizvod ili usluga iz ovih sektora može da dobije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track