UMALO KRVOPROLIĆE U BANJI VRUJCI: Lomio pa automatom pucao po kafani!

Uhapšeni posle kraće potere

UMALO KRVOPROLIĆE U BANJI VRUJCI: Lomio pa automatom pucao po kafani!

Crna Hronika -
U kafani se nalazilo 30 gostiju koji su pukom srećom izbegli smrt i ranjavanje kada je osumnjičeni Ilija F. iz automata ispalio 20 hitaca po kafani iz koje je isteran zbog nedoličnog ponašanja

BANJA VRUJCI - U Banji Vrujci se prošle noći dogodila pucnjava u kojoj niko nije povređen, a dve osobe - Ilija F. i Ivan F. su uhapšeni, izjavio je načelnik Policijske uprave u Valjevu Predrag Đajić.

U ugostiteljskom objektu u Banji Vrujci, zbog nedoličnog ponašanja jedne osobe koja je tu bila sa društvom, došlo je verbalnog sukoba sa vlasnicima objekta, rekao je Đajić .Nakon toga, prema rečima Đajića, vlasnici tog objekta su Iliju F. udaljili, a odlazeći, uz psovke i pretnje da će se vratiti, udaljio se iz objekta i iz Banje Vrujci.

Sat vremena kasnije Ilija F. u društvu svog brata Ivana F. došao je ponovo u Banju Vrujci u blizinu navedenog objekta i iz automatske puške ispalio 20-ak hitaca u pravcu objekta u kome se u tom momentu nalazilo 30-ak gostiju, objasnio je Đajić.

Na sreću, niko od gostiju nije povređen, a gosti su u haosu i panici pokušavali da pobegnu i sakrivali se u kuhinji i toaletu, kazao je Đajić.

Policija je ubrzo obaveštena i u pokušaju da napadača uhapsi blokadu postavila u Mionici, gde je Ilija F. i uhapšen nakon što je pokušao peške da pobegne iz zaustavljenog vozila, naveo je Đajić.

Tom prilikom kod njega su pronađeni automatska puška i dva puna okvira municije, istakao je načelnik Policijske uprave u Valjevu.

Ivan F. je vozilom zaobišao policijsku blokadu, ali je od strane drugih policijskih patrola zaustavljen i uhapšen na ulasku u Valjevo, rekao je Đajić.

Jutros je izvršen uviđaj na mestu događaja, prikupljaju se dokazi i izjave očeidaca, a Ilija F. i Ivan F. su uhapšeni i određeno im je policijsko zadžavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni istržnom sudiji, dodao je Đajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track