POSLE PUCNJAVE: Sin Ramiza Delalića Ćele na nogama ušao u operacionu salu!
Foto: Print Screen Youtube

Pucnjava i ranjavanje u Sarajevu

POSLE PUCNJAVE: Sin Ramiza Delalića Ćele na nogama ušao u operacionu salu!

Crna Hronika -
Delalić je nakon izlaska iz automobila, sa još svežim povredama odbio da u Klinički centar bude uvezen u kolicima za pacijentne

SARAJEVO - Dvadesetjednogodišnji Benjamin Delalić sinu ubijenog Ramiza Delalića Ćele koji je povređen u pucnjavi u sarajevskom naselju Hrasno dovezen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu sa povredama šake i ramena.

Delalić je nakon izlaska iz automobila, sa još svežim povredama odbio da u Klinički centar bude uvezen u kolicima za pacijentne.

U bolnicu je ušao sam, uz konstataciju da je ranjen samo u rame i ruku i da je sve u redu. Nakon toga operisan je u Kliničkom centru Sarajevo.

Očevici su posle napada naveli da su dva automobila, alfa romeo i reno megan, u jednom trenutku stali jedan pored drugog da bi se potom čula dva pucnja. Iz kojeg je auta pucano, očevici nisu mogli da potvrde.Na mestu događaja pronađena je jedna čaura.

Ramiz Delalić Ćelo bio je optužen za ubistvo srpskog svata Nikole Gardovića kod stare pravoslavne crkve na Baščaršiji u martu 1992. godine, ali taj sudski postupak nikada nije završen.

On je ubijen u junu 2007. godine u Sarajevu, u klasičnoj sačekusi ispred stana u kojem je živeo, a narkobos Naser Keljmendi osumnjičen je da je naručio njegovo ubistvo.

http://www.youtube.com/watch?v=ROHRqDYR0vw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track