NOVI DETALJI ZLOČINA U SALCBURGU: Ubica Izet Mehmedović bio proteran iz SAD!
Foto: REUTERS

Isiljavao novac

NOVI DETALJI ZLOČINA U SALCBURGU: Ubica Izet Mehmedović bio proteran iz SAD!

Crna Hronika -
Policija zatekla devojčicu kako sedi pored krvave majke, a otac nesrećne Amire naišao u trenutku kada je policija došla da iznese njeno telo, ne znajući da je reč o njegovoj ćerki

SARAJEVO - Tridesetsedmogodišnji državljanin BiH, koji je u Salzburgu na očigled četvorogodišnje ćerke, zaklao svoju dvadesetpetogodišnju suprugu, poreklom je iz sela Maćesi kod Milića.

Reč je, o Izetu Mehmedoviću, koji je pre nekoliko godina proteran iz SAD-a i koji je, uglavnom, živeo na relaciji Salcburg – Maćesi, dok je njegova ubijena supruga Amira Hasanović, poreklom iz Sapne.

Kako tvrde poznanici porodice ubijene Amire ona je, pre udaje za Mehmedovića, sa roditeljim živela u Austriji gde se školovala i imala zaposlenje.

- Reč je o čoveku probisvetu koga je Amira na njenu nesreću upoznala preko interneta. Nakon proterivanja iz SAD-a gde su mu ostali roditelji, kao i supruga i dvoje dece, on je živeo u BiH i povremeno je dolazio u Salzburg. Amira je radila i svima nam je poznato da ju je svih ovih godina maltretirao i zlostavljao. Iz Bosne je došao pre petnaestak dana i po svoj prilici do svađe sa njim je došlo jer mu Amira više nije imala odakle davati novac. Nije imao razloga da bude ljubomoran, kako su to mediji preneli, jer je Amira iz čestite porodice i sva je bila posvećena poslu i svom četvorogodišnjem detetu, kazao je jedan od poznanika ove porodice iz Salcburga koji je želio da ostane anoniman.

Naš sagovornik navodi kako je policija zatekla devojčicu kako sedi pored krvave majke, a da je otac nesretne Amire naišao ispred zgrade u kojoj je stanovala upravo u trenutku kada je policija došla da iznese njeno telo, ne znajući da je reč o njegovoj ćerki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track