SKIDA KILOGRAME: Kristijan trenira sa Danilovićevim drugom Fidom

Košarkašica Tanja Živanović otkriva

SKIDA KILOGRAME: Kristijan trenira sa Danilovićevim drugom Fidom

Crna Hronika -
Nas dvoje smo i dalje zajedno i dalje se ludo volimo. Jedva čekam da izađe i dođe na moju utakmicu, kaže mlada košarkašica "Šumadije"

BEOGRAD - Nije tačno da sam ostavila Kristijana. Nas dvoje smo i dalje zajedno i dalje se ludo volimo. Jedva čekam da izađe i dođe na moju utakmicu, kaže košarkašica Tatjana Tanja Živanović (23), demantujući priče da više nije u vezi sa Aleksandrom Kristijanom Golubovićem (43).

Mlada Kraljevčanka koja odnedavno igra za prvoligaški košarkaški tim Šumadija iz Kragujevca kaže da ne zna ko plasira priče o raskidu, koje su počele da kruže od marta ove godine, kada nije došla na njegovo suđenje u beogradsku Palatu pravde.

"Ne mogu da stignem na suđenja jer imam treninge i utakmice, pa često putujem, i to je razlog što me nema u sudu. Međutim, ja se sa Kristijanom redovno dopisujem, u kontaktu sam sa njegovom majkom i prijateljima, tako da nema govora da smo prekinuli vezu. Ne mogu da ga viđam u zatvoru jer nisam njegova supruga i verenica, pa je to zasad vid komunikacije", kaže Kristijanova devojka.

Ona naglašava da jedva čeka da Kristijan izađe iz zatvora, u kojem se nalazi od 16. januara 2010. godine.

"Tada bi trebalo da mu ukinu pritvor, koji mu je produžen jer je imao sukob sa Milom (Đuraškovićem) iz “Nibensa”. Sada je u sobi sa Fidom (Brankom Filipovićem, optuženim za pokušaj ubistva košarkaša Predraga Danilovića, prim. nov). Sa njim trenira, skida kilograme", otkriva Tatjana, koja je prvi put primećena na suđenju Goluboviću u februaru ove godine, kada je poznatog pritvorenika bodrila iz publike tokom njegovog suđenja za trgovinu narkoticima.

Atraktivna sportistkinja i Golubović bili su u vezi i dok je on bio u braku sa Suzanom Golubović (33), zamenicom direktora “Fokus radija”."Kristijan je već tada hteo da se razvede, brak sa Suzanom mu je bio u krizi. Ona se u to vreme odselila iz Kristijanove kuće, tako da nisam kriva za njihov razvod. Mi smo bili u vezi godinu dana (2009, prim. nov) pre nego što je uhapšen. Pojavljivali smo se u javnosti kao i svaki drugi normalan par", izjavila je zimus za medije atraktivna košarkašica, koja je tada otkrila da se sa Kristijanom upoznala na boks meču u Sportskom centru “Šumice” i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljem. Ona je tada igrala za KK Voždovac, a on je postao, kako kaže, jedan od najvernijih navijača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track