PULA: Pijani otac brutalno pretukao ćerku (2) u prodavnici!

Radnici ostali šokirani

PULA: Pijani otac brutalno pretukao ćerku (2) u prodavnici!

Crna Hronika -
Nakon pet minuta provedenih u prodavnici otac je pred svim zaposlenima premlatio svoju ćerku toliko da je krvi bilo svuda, po licu devojčice i na podu

PULA- Vidno alkoholisani otac pretukao je u sredu svoju dvogodišnju ćerku do krvi usred prodavnice "Intersporta" u Merkator centru u Puli.

Javnost je za taj događaj, koji se dogodio oko 21.30 časova, saznala od zaposlenog u "Intersportovoj" koji je novinarima prepričao prizor kome je prisustvovao.

Prema njegovim rečima, dok je bio na smeni u prodavnici primetio je bračni par sa dvoje dece. Majka je bila u vidno alkoholisanom stanju, dok je otac u prodavnicu ušao s pivom u ruci. S njima je bilo i dvoje dece, ćerkica od oko dve godine i dečak od oko četiri ili pet godina.

"Nakon pet minuta provedenih u prodavnici otac je pred svim zaposlenima 'Intersporta' premlatio svoju ćerku toliko da je krvi bilo svuda, po licu devojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što ju je isprebijao bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu 'Intersporta' i otišao nazad u prodavnicu kod svoje supruge. Tada je dečak dotrčao do sestre, zajedno sa mojim koleginicama koje su izbrisale krv sa te jadne devojčice dok su roditelji i dalje kupovali", ispričao je Miho Stokić, radnik "Inetrsporta", koji je odmah pozvao obezbeđenje Merkatora.

"Oni su došli u roku od dve minute. Ja sam se sve vreme tresao od šoka. Obezbeđenje je odvelo oca i njegovu suprugu, a vratili su se nakon možda desetak minuta i kazali da su im roditelji rekli da je devojčica pala. Mi nismo mogli da verujemo šta smo čuli, jer smo im kazali da je otac prebio devojčicu i da želimo da zovemo policiju i sve im ispričamo. Međutim, obezbeđenje uopšte nije reagovalo već su otišli nazad u svoje prostorije", dodaje Stokić.

On je kazao da obezbeđenje uopšte nije pozvalo policiju već je pustilo nasilnog oca, za kog radnici "Intersporta" kažu da bio Poljak ili Slovak u tridesetim godinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track