PLJAČKA: Ovako dečaci kradu lančiće u Novom Sadu!

Šokantan snimak

PLJAČKA: Ovako dečaci kradu lančiće u Novom Sadu!

Crna Hronika -
Nisu mi delovali kao lopovi i mislila sam da idu da se igraju na ljuljaškama kod zgrade. Tek kada je jedan od njih skočio na mene shvatila sam šta se dešava ispričala je žrtva

NOVI SAD - Novosađanka Gordana T. koja je išla u posetu rođaku, iako je primetila da iza nje idu dvojica dečaka, nije ni posumnjala da će je napasti.

Krađa se dogodila 10. septembra u 15.20 časova ispred ulaza na Bulevaru oslobođenja 23.

„Nisu mi delovali kao lopovi i mislila sam da idu da se igraju na ljuljaškama kod zgrade. Tek kada je jedan od njih skočio na mene shvatila sam šta se dešava. Uzeli su mi tri četvrtine lančića, a jedan deo i privezak sam nekako uspela da spasem“, kaže Gordana.

U Novom Sadu je u proteklih nekoliko meseci zavladala prava „epidemija“ kada je u pitanju otimanje lančića ženama s vrata.Policija je u nekoliko navrata hapsila grupe mladića koji su činili ova dela.

Uglavnom su ti razbojnici punoletni, ali poslednji snimak pokazuje da i dečaci iz osnovne škole ne prezaju da napadnu starije žene.

Na snimku se jasno vidi kako posle krađe jedan od njih nije ni potrčao.

Podsetimo, sličan incident dogodio se pre dve nedelje takođe na Bulevaru oslobođenja, kada je lopov na motoru prišao ženi i oteo joj lančić, dok je ona sa decom sedela ispred zgrade.

http://www.youtube.com/watch?v=cct7tSXmfSs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track