ARANĐELOVAC: Petaci pesnicama pretukli đaka prvaka u školskom dvorištu!

Brutalno

ARANĐELOVAC: Petaci pesnicama pretukli đaka prvaka u školskom dvorištu!

Crna Hronika -
Napad se dogodio u školskom dvorištu u prepodnevnoj smeni, a dečaku je povređena slezina

ARANĐELOVAC - U dvorištu osnovne škole u Aranđelovcu u sredu je pretučen učenik prvog razreda.

Njega su prema prvim saznanjima pretukla dvojica petaka. Dečak koji pohađa prvi razred škole „Svetolik Ranković“ zbog zadobijenih povreda zbrinut je na Dečijoj hirurgiji u kragujevačom Kliničkom centru.

Napad se, kako saznajemo dogodio u školskom dvorištu u prepodnevnoj smeni. Prema nezvaničnim infromacijama prvaku je povređena slezina, ali njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

- Identifikovali smo dvojicu petaka koji su učestvovali u toj tuči i sa njima se upravo obavlja razgovor u Centru za socijalni rad u prisustvu roditelja, psihologa i školskog policajca, izjavio je Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu.

Nakon obavljeno razgovora protiv roditelja će, kako najavljuje Đorović, biti podnete prekršajne prijave, a ostale mere biće preduzete u saradnji sa centrom za socijalni rad.

Portparolka Klinička centra Vanja Đorđević izjavila je da je dečak u stabilnom stanju, da je van životne opasnosti, kao i da je smešten na kliniku za dečiju hirurgiju.

Neki očevici kažu da su prvaka (7) napala zapravo petorica petaka, koji su ga toliko išutirali, izgazili da se nesrećni dečak nalazi u bolnici u Kragujevcu.

http://www.youtube.com/watch?v=FD67aN-oWhw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track