LESKOVAC: Vlasnici menjačnica nude nagradu za hvatanje pljačkaša!

Nude nagradu

LESKOVAC: Vlasnici menjačnica nude nagradu za hvatanje pljačkaša!

Crna Hronika -
Procenili smo da se radi o čoveku koji je posebno obučen za oružane napade i koji očigledno ima dobru logistiku. Sve nas je to navelo da ponudimo nagradu za svaku valjanu informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja

LESKOVAC - Vlasnici menjačnica u Leskovcu ponudili su danas nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja razbojnika koji pod pretnjom oružja pljačka njihove radnike.

U firmi "MN Haus", čiji je radnik menjačnice Dejan Antić u utorak uveče teško ranjen i opljačkan, okupilo se 11 vlasnika koji smatraju da na taj način mogu da pomognu pripadnicima policije.

"Procenili smo da se radi o čoveku koji je posebno obučen za oružane napade i koji očigledno ima dobru logistiku. Pored toga koristi oružje malog kalibra i hladnokrvno puca u ljude. Sve nas je to navelo da ponudimo nagradu za svaku valjanu informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja i na taj način pomognemo i policiji“, rekao je predstavnik menjačnice "MN Haus" Nenad Anđelković.

Vlasnici menjačnica tvrde da ista maskirana osoba već godinama napada po Srbiji i da ima veoma precizne informacije koga i gde može opljačkati.

Radnika menjačnice "MN Haus" Dejana Antića maskirani napadač je ranio u utorak uveče u glavu i oduzeo mu torbu sa novcem.Ranjeni Antić je operisan u niškom kliničkom centru i njegovo stanje je stabilno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track