SAOBRAĆAJKA: U petak presuda bivšem Krkobabićevom vozaču!

okončano ponovljeno suđenje

SAOBRAĆAJKA: U petak presuda bivšem Krkobabićevom vozaču!

Crna Hronika -
Goleu je danas završnim rečima tužilaštva i odbrane završeno ponovljeno suđeje pošto je prvu presudu kojom je Gole u novembru 2011. bio osuđen na tri godine zatvora prošle godine ukinuo Apelacioni sud

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu zakazao je za petak, 27. septembra izricanje prvostepene presude bivšem vozaču Vlade Srbije Željku Goleu optuženom za izazivanja saobraćajne nesreće na Pančevackom mostu u kojoj je poginuo motociklista Marko Đordević (21), 2009. godine, rekla je portparol suda Dušica Ristić.

Goleu je danas završnim rečima tužilaštva i odbrane završeno ponovljeno suđeje pošto je prvu presudu kojom je Gole u novembru 2011. bio osuđen na tri godine zatvora i zabranu upravljanja motornim vozilom B kategorije tri godine posle izdržavanja kazne, ukinuo je prošle godine u martu Apelacioni sud u Beogradu.

Gole je 9. juna 2009. u Beogradu, vozeći pijan, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo motociklista Marko Đordević.

Tada je bio vozač u kabinetu potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića i posle nesreće je dobio otkaz.Veštačenjem koje je predstavljeno na suđenju utvrđeno je da se “škoda” kojom je upravljao Gole kretala propisanom brzinom, ali da on nije iskoristio priliku da ukoči i izbegne nesreću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja