Bijeljina: Razbojnici ukrali torbu sa 1.000.000 KM

Uhapšena četvorica lopova

Bijeljina: Razbojnici ukrali torbu sa 1.000.000 KM

Crna Hronika -
Čevorica pljačkaša provalila su u vozilo parkirano u krugu jednog preduzeća u naselju Blaževac kod Pelagićeva. Oni su uhapšeni nešto kasnije, nakon što je policija blokirala puteve

BIJELJINA - Policija u Bijeljini uhapsila četiri osobe koje su ukrale torbu s više od milion konvertibilnih maraka provaliviši u vozilo parkirano u krugu jednog preduzeća.

Policija je lisice stavila na ruke Peru Blagojeviću zvanom Lopov, Željku Laziću, Marku Sekuliću i Mati Antiću.Kako je potvrdila portparolka Centra javne bezbednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović, uhapšeni su sinoć od jedne osobe iz Pelagićeva ukrali torbu s novcem u kojoj je bilo 460.000 evra i 120.000 maraka.Torbu s novcem ukrali su u naselju Blaževac kod Pelagićeva a automobil je u vlasništvu pravnog subjekta, rekla je Simojlović.Lopovi su se nakon krađe uputili u pravcu Brčko Distrikta, u dva putnička automobila, a policija je nakon dojave zaustavila jedan automobil na ulazu u Bijeljinu gde je blokirala saobraćajnice.Tokom pretresa uhapšenih u tom vozilu pronađena su tri pištolja, municija, kao i veća količina ukradenog novca. Drugi automobil je presrenut takođe u blizini Bijeljina, u kojem su bili saučesnici u ovoj pljački.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track