KOMŠIJE ZANEMELE OD BOLA: Gost iz Francuske stolicom usmrtio ubicu i okončao krvavi pir!
Foto: Saša Urošev

U poslednjem trenutku

KOMŠIJE ZANEMELE OD BOLA: Gost iz Francuske stolicom usmrtio ubicu i okončao krvavi pir!

Crna Hronika -
Kada je Rade Š. ranio Emanuelovu suprugu u rame, Emanuel je stolicom nasrnuo na njega. Rade Š. je siline udarca pao i preminuo na licu mesta

Emanuel Donžon, koji je došao iz Francuske kako bi prisustvovao svadbenom veselju, braneći suprugu ubio je Radeta Šefera, koji je danas iz puške smrtio šestoro ljudi u Martonošu kod Kanjiže i Oromu, jer nije odobravao sinovljev brak.

Naime, kada je Rade Šefer, ranio Emanuelovu suprugu u rame, Emanuel je stolicom nasrnuo na njega. Ubica je od siline udarca pao i preminuo na licu mesta. Ipak tek po završetku istrage biće utvrđen tačan uzrok smrti

Okončao krvavi pir: Emanuel Donžon
Okončao krvavi pir: Emanuel Donžon

Donžonova supruga D.N. (36) iz Martonoša zbrinuta je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i navodi se da je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Nakon ukazane lekarske pomoći biće zadržana u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra pod stalnim nadzorom lekara.

Iz pouzdanih izvora Kurir saznaje da je nasilnik i ubica Rade Šefer, kritičnog jutra bio na trežnjenju u policijskoj stanici, odakle je po izlasku započeo krvi pir.

Počinilac višestrukog ubistva se bavio streljaštvom i osvajao je i medalje na državnim takmičenjima u pucanju na glinene golubove u disciplini trap. On je razveden, a zbog nasilničkog ponašanja bio je i privođen.

Komšinica iz Martonoša, koja se predstavila kao Radmila i koja živi preko puta kuće u kojoj se dogodio zločin, rekla je da je jutros oko 10 sati čula galamu iz te kuće.

"U prvi mah sam mislila da su se posvađale druge komšije, jer to znaju da urade, ali sam onda čula pucnje, i videla čoveka kako trči prema meni sa puškom u rukama", rekla je Radmila.

Ona je kazala da joj se taj muškarac obratio na francuskom jeziku i da mu je je odgovorila da ga ne razume, ali da je shvatila da treba da pozove hitnu pomoć i policiju, što je i učinila.

"Ubrzo su u kuću došli rođaci, pojavila se i policija, a onda sam saznala da su u kući ubijeni Natalija i njeni roditelji, Katarina i Šandor, i svekrva Roza Šefer, rekla je Radmila.

Ona je kazala i da je na ulici videla mladoženju kog je pitala gde su mu roditelji, ali da joj ništa nije odgovorio, već je samo odmahivao glavom, a isto je učinio i kada ga je drugi komšija pitao to na mađarskom.

Radmila je rekla da je, koliko ona zna, Rade Šefer koji je počinio ovaj stravičan zločin, živeo u Senti, dok su juče venčani mladenci Vlastimir Šefer i Natalija Bajtaji poslednjih godina, po nekoliko meseci provodili u Francuskoj, pa su na svadbi imali i goste iz Francuske.

U kući ubijenih u Martonošu bili su mladoženja Vladimir Šefer, i francuska porodica koja je dan ranije bila na svadbi, a kako se pretpostavlja, žena iz te porodice je verovatno osoba, koja se nalazi u novosadskom kliničkom centru.

(E.K.)

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track