(VIDEO) KOBNI ODMOR: U Makedoniji stradali srpski turisti, poginula beba!
Foto: Printscreen TV Sitel

Nesreća kod Đevđelije

(VIDEO) KOBNI ODMOR: U Makedoniji stradali srpski turisti, poginula beba!

Crna Hronika -
Osmomesečna beba nastradala je u direktnom sudaru dva vozila sa srpskim tablicama u kojima je bilo osam državljana Srbije koji su se vraćali sa odmora u Grčkoj

SKOPLJE - U saobraćajnoj nesreći škode fabije i forda fieste srpskih tablicma koja se dogodila rano jutros kod Demir Kapije poginula je osomomesečna beba, dok je sedam osoba povređeno.

Nesreća se dogodila oko 7.30 sati na regionalnom putu Demir kapija-Udava, kada je vozač ford fieste niških registracija koji je dolazio iz pravca Udava prilikom nepropisnog preticanja direktno se zakucao u škodu fabija ćuprijskih registracija koja se kretala suprtnim smerom.

Makedonska televizija TV Sitel saopštila je su da su u vozilu škoda fabija ćuprijskih tablica povređeni D.M. (34), njegova supruga M.M. (30), N.M. (24), maloletni M.M. (5) dok je osmomesečna beba preminula na putu do bolnice u Velesu. U vozilu ford fiesta niških registracija nalazili su se R.R, M.N, i N.G. stari od 19-21 godine

Do saobraćajne nesreće došlo je kod mesta Arsova Laka, između Udova i Demir Kapije, izjavila je makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulosk.Ona je precizirala da se u ta dva vozila nalazilo osam putnika - tri u "ford fijesti" i pet u "škoda fabiji".

Od povređenih tri odrasle osobe imaju ozbiljne povrede, a među njima je tridesetogodišnja majka nastradalog deteta koja se bori za život. Jedno od dece povređene u saobraćajci ima sloljenu nogu.

Šest od sedam ozbiljno povređenim pacijenta iz teške nesreće su prvobitno bili prebačeni u bolnicu Veles , a odatle zbog ozbiljnosti povreda prebačeni su u Skoplje.

( Utrinski vestnik/TV Sitel)

http://www.youtube.com/watch?v=hptNBRT_qGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track