NASTAVLJENA POTRAGA: Slikama nestale Tijane izlepljen ceo Bajmok!
Foto: Kurir Štampano

Plakatima prekrivena i okolna naselja

NASTAVLJENA POTRAGA: Slikama nestale Tijane izlepljen ceo Bajmok!

Crna Hronika -
Drugovi i drugarice nestale Tijane na svakom mestu u gradu gde je to bilo moguće izlepili su njene fotografije sa brojem telefona na koji se mogu javiti svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku ili su je možda videli

BAJMOK - Treći dan policija, Žandarmerija i sve nadležne službe intenzivno tragaju za petnaestogodišnjom Tijanom Jurić, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula.

Njena porodica, rodbina komšije i čitavo naselje nadaju se da će se vratiti živa i zdrava.

Zvaničnog saopštenja policije o ovom slučaju još uvek nema.

Drugovi i drugarice preduzimaju sve kako bi se Tijana što pre pronašla. Tako je Bajmok jutros osvanuo „prekriven“ Tijaninim fotografijama.

Na svakom mestu gde je to moguće oni su izlepili njene fotografije sa brojem telefona 069-52-32-614 na koji mogu da se javi svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj, ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici. I tu se nisu zaustavili. Krenuli su u okolna naselja Stari i Novi Žednik, Mišićevo, Đurđin, Aleksa Šantić, Pačir…

Da podsetimo, Tijana je poslednji put viđena na Rati, dok se približavala Sportskom centru na kome je pola sata pre toga bila sa svojim drugovima i drugaricama, da vrati pozajmljeni duks. Između 12 i 1 sat posle ponoći gubi joj se svaki trag, a u potragu za njom istog momenta kada su shvatili da se nije vratila kući, krenuli su njeni drugovi i drugarice sa roditeljima i Tijaninom porodicom. Na mestu, gde se sumnja da je nestala, pronađena je samo bela „startas“ patika.

Foto: Bajmok.co
Foto: Bajmok.co

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track