SAUČESNIK MARKA MILIĆEVA: Tamara se oprala od krvi pa otišla na svadbu!
Foto: Fb I Mup

AFERA „KANTRIMEN“: Policija za petama Marku Milićevu, osumnjičenom za ubistvo na Brankovom mostu

SAUČESNIK MARKA MILIĆEVA: Tamara se oprala od krvi pa otišla na svadbu!

Crna Hronika -
Znam da je policija tragala za vozačem, ali zaista sam bio uplašen, rekao Saša Janković; Devojke iz vozila bile drske u policiji

BEOGRAD - Morao sam da ćutim o svemu što sam video te noći 25. jula jer mi je vozač „mini-kantrimena“ pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece. Znam da se danima u javnosti govorilo o ubistvu Luke Jovanovića i znao sam da policija traga za vozačem, ali zaista sam bio uplašen za život članova svoje porodice i zato se nikome nisam javio.Ovo je, kako nezvanično saznajemo, izjavio taksista Saša Janković na saslušanju u tužilaštvu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogao uticati na ostale svedoke. Janković je jedan od šestoro osumnjičenih da su pomagali Marku Milićevu (33) nakon što je na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21).Devojke sve znaju?Saslušanje troje od petoro osumnjičenih nije bilo završeno do zaključenja ovog broja Kurira. Oni su prethodno u prisustvu tužioca dali iskaz u policiji, a izvor Kurira otkrio je neke najzanimljivije detalje.- U „kantrimenu“ Marka Milićeva bili su Dana Manevski, Tamara Bogdanović, Milica Novaković, Bojana Petrović i Nikola Lepen. Posebna pažnja posvećena je saslušanju Dane Manevski, Tamare Bogdanović i Milice Novaković, koje su bile veoma drske i bezobrazne i očigledno je bilo da znaju gde se nalazi automobil kojim je Milićev udario Luku Jovanovića na Brankovom mostu, ali da to ne žele da kažu policajcima! Tu je najvažnija uloga Bratislava Vesovića, koji je, navodno, kum Marka Milićeva. On sigurno zna gde se nalazi „kantrimen“ budući da ga je posle udesa preuzeo od Milićeva, ali Vesović nije želeo da sarađuje s policijom i branio se ćutanjem - rekao je naš izvor.On je dodao da je posle udesa Milićev u pratnji taksija produžio do Zvezdare, a tokom vožnje je pozvao Vesovića i rekao mu da ga sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici.Istuširale se i oprale krv- Kad su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti Jankoviću, ali mu i zapretio da mora da ćuti ili će mu ubiti porodicu. Milićev je s Bratislavom „kantrimenom“ otišao u nepoznatom pravcu, a vratili su se posle 10 minuta, ali bez kola! Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u Vesovićev stan, gde su bili nekoliko sati - rekao je izvor Kurira.Novakovićeva i Bogdanovićeva su se tu istuširale i oprale krv sa odeće, pošto su se posekle razbijenim staklom „kantrimena“. One su na saslušanju rekle i da su isti dan, oko 11 sati pre podne, dobile novac od Milićeva, pa su Novakovićeva i Manevski uhvatile taksi do beogradske autobuske stanice i otišle kućama, a Bogdanovićeva na svadbu. Takođe, devojke su ispričale da su u Vesovićevom stanu na internetu proveravale da li su se pojavile informacije o nesreći.

Tamara Bogdanović išla kod Milićeva na supu!Prijatelji Tamare Bogdanović (23) iz Novog Sada kažu da je ona kao drugarica izuzetno dobra, ali da je znaju kao osobu koja mnogo voli da izlazi po elitnim splavovima i klubovima.

- Tašu znam odmalena, često je dolazila kod bake u Platičevo kod Rume.

Tada smo bile super drugarice, a znam da se u poslednje vreme dosta družila s Milicom Novaković, koja je iz Rume.

Zajedno su izlazile po elitnim klubovima u Beogradu i Novom Sadu, a kako sam čula, često su ih viđali s momcima sumnjive prošlosti i zanimanja, kakav je taj Marko Milićev - kaže njena prijateljica.

Interesantno je da je Tamara na svom Fejsbuk profilu 24. jula, samo dan pre tragedije, napisala: „Neću nikad više, majke mi! Voda“, a u nastavku je dodala: „Marko Markoviću (Marković je ranije prezime Milićeva, prim. aut.), pripremi neku supicu, stižem!“

(S.S.)

Policija češlja Zvezdaru AUTOMOBIL JOŠ NIJE PRONAĐENPolicija je i juče nastavila da pretražuje teren u potrazi za vozilom kojim je pregažen Luka Jovanović, ali „kantrimen“ Marka Milićeva i dalje nije nađen. Inače, u trenutku tragedije za volanom je bio Milićev, suvozač je bila Dana Manevski, a u kolima su bili i Nikola Lepen, Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Bojana Petrović. - Bojana Petrović je na Starom sajmištu izašla iz automobila i otišla na Fristajler, dok su u Jankovićev taksi prešli Lepen, Manevski, Bogdanović i Novaković - rekao je izvor Kurira.

Ivan Bajazit ostavio poruku na sandučetu ADVOKAT OTIŠAO NA ODMORNakon tragedije na mostu Milićev je saučesnicima iz „kantrimena“ podelio vizitkarte advokata Ivana Bajazita i rekao im da ga pozovu ukoliko ih policija bude pritiskala i ispitivala u vezi s gaženjem Luke Jovanovića. Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s Bajazitom, ali njegov mobilni telefon je bio nedostupan, na broj u kancelariji niko se nije javljao, a na poštanskom sandučetu bilo je istaknuto obaveštenje da je advokat na odmoru do 25. avgusta.

IstragaTUŽILAC: MOŽDAPROMENE ISKAZTužilac Boris Pavlović rekao je da postoje indicije da će osumnjičeni, koji su saslušani u policiji u prisustvu tužilaca, promeniti iskaz i reći nešto što do sada nisu!- Za dela za koja se tereti Milićev i ostali osumnjičeni vodi se takozvani skraćeni krivični postupak jer je za njih zaprećena kazna zatvora do pet, odnosno osam godina - pojasnio je Pavlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track