UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla devera i svekra!

Opet u policiji

UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla devera i svekra!

Crna Hronika -

Udovac Zoran Marjanović nije osumnjičen niti je skoro saslušan. Miloš i Vladimir Marjanović preznojavali se kad su im inspektori rekli da znaju ko je ubica

BEOGRAD - Policijski operativci saopštili su prekjuče Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, ekskluzivno saznaje Kurir.

Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i deveru pokojne pevačice.- Miloš i Vladimir su u petak po podne u zgradu Policijske uprave grada Beograda, gde je sa njima obavljen razgovor. Oni su se zadržali oko 45 minuta u policijskoj stanici. Tokom razgovora naveli su da stoje pri ranijim iskazima datim tokom saslušanja. Međutim, primećeno je da su bili veoma nervozni i uznemireni - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.Suprug pokojne pevačice Zoran Marjanović demantovao je napise u medijima da je on bio u PU Beograd.- Nisam bio u policiji niti me je iko fotografisao. Uvek ću se odazvati ako me pozovu i kada me pozovu - kaže Zoran Marjanović za Kurir, nakon što se u medijima pojavila informacija da je u petak po podne saslušan u policijskoj stanici.On, međutim, tvrdi da ne zna zbog čega su njegov brat Miloš i otac Vladimir bili ispred prostorija Policijske uprave.- Ako su moj otac i brat bili tamo, pitajte njih šta su radili. Mene zaista ništa više ne zanima, jer odavno je sve prešlo granicu - dodao je Marjanović.

Kurir je juče pokušavao da stupi u kontakt s Vladimirom Marjanovićem, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovarao na naše pozive.Naš izvor blizak istrazi potvrdio je priču supruga pokojne Jelene.- Zoran je u policiji samo jednom saslušan kao osumnjičeni, a to je bilo u aprilu, neposredno nakon ubistva, kada je proveo 48 sati u policijskoj stanici. Nakon toga nekoliko puta je pozivan, ali u svojstvu građanina. On je uglavnom odgovarao na pitanja u vezi sa samim danom kada je njegova supruga nestala, kao i o porodičnim odnosima. Marjanović je više puta prošao poligrafsko testiranje - naveo je naš izvor iz istrage.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine dok je trčala po nasipu u Crvenki. Telo pevačice otkriveno je posle dvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa. U dosadašnjoj istrazi saslušano je više od 200 svedoka, porodice Marjanović i Krsmanović, kao i njihova kuma. Ni pet meseci nakon ubistva zbog zločina koji je potresao Srbiju niko nije uhapšen.Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i deveru pokojne pevačice.

Potvrđeno pisanje KuriraMUŽ NEMA VEZE SA UBISTVOMNajnovije informacije iz istrage potvrđuju pisanje Kurira da suprug Jelene Marjanović i njena majka jedini nisu ni na koji način umešani u ubistvo.- Na osnovu prikupljenih podataka došlo se do zaključka da bi porodica Marjanović, to jest neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i to ko bi mogao da bude ubica. Prema informacijama prikupljenim u informativnim razgovorima koji su vođeni, kako sa svim članovima porodice Marjanović tako i s njihovim bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze sa ubistvom - ranije je rekao naš sagovornik upućen u istragu.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

AFERA KOKAIN: Brat sestara Dabović dilovao za Albance!?

MORBIDNO: Karleušin fan pravi lutke s njenim likom

VLADA U KASARNI: Ministri sele kabinete kod niške auto-pijace

DAČIĆ ZA KURIR: Jankoviću, mani se ćorava posla izgubićeš izbore!

ZAVRŠIO U GIPSU: Bajatović se skrkao zbog zgodne cice!

URNEBESNO: Gročanski Šojić kupuje belu lađu

STRAŠNO: Deca poludela za barbikama koje piju i puše

NAĐA (33) TRAŽI MAJKU: Želim samo da je pitam zašto me je ostavila

DRUMSKI RAZBOJNICI: Inspektori češljaju po Koridoru 10 zbog pljačkaša iz šlep-službi

PUKLA TIKVA: Raskinuli Rada i Haris Berković

SLAVIŠA KOKEZA ZA KURIR: Džaba nam Deki u UEFA ako ne možemo da pobedimo ni Irsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track