DAČIĆ NA KOPAONIKU: Nije dobro kad se družim s preduzetnicima u kampanji! (VIDEO)

Srpski Davos

DAČIĆ NA KOPAONIKU: Nije dobro kad se družim s preduzetnicima u kampanji! (VIDEO)

InfoBiz -
Mnogo bi mi bilo lakše da ne dolazim, ali kuda sve to vodi, izjavio premijer na Biznis forumu

KOPAONIK - Premijer Ivica Dačić poručio je na Biznis forumu da nije dobro biti u društvu preduzetnika u toku izborne kampanje!- U predizbornoj kampanji bolje je bilo da sam vas napao, nego što sam došao na ovu konferenciju. Vi u novinama pišete da će neko od Miškovića dobiti pare da formira Vladu, pa šta ja sad treba - da dođem ovde i da gledam da li će neko od njih da sedne pored mene. Onda bi mi mnogo bilo lakše da ne dolazim, ali kuda sve to vodi", zaključio je Dačić na "Srpskom Davosu".Premijer je u izjavi za Kurir poručio da je, u odnosu na prošlogodišnji forum, Srbija u boljoj poziciji jer su započeti pregovori o pristupanju Evropskoj uniji, što donosi zbir komparativnih prednosti za našu privredu.Dačić je ocenio da će ovogodišnji Kopaonik biznis forum, koji se održava u predvečerje parlamentarnih izbora, biti opterećen predizbornom kampanjom i da ekonomisti neće dobiti adekvatne odgovore.

"Retko ko će sada reći na forumu šta će da radi posle izbora", smatra Dačić jer, kako kaže, "oni koji će voditi zemlju u narednom periodu će se suočiti sa realnim ekonomskim problemima i biće u raskoraku između onoga šta su govorili u predizbornoj kampanji i realnih potreba".

"Prioritet je da definišemo koju ekonomsku politiku želimo da vodimo, koje reforme u kojim sektorima treba da radimo i da o tome postignemo konsenzus", rekao je Dačić i ponovio stav da se SPS zalaže za reforme, ali one koje će doprineti da građani žive bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=cBU9VL8NNMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track