UHVATI POSLEDNJI VOZ ZA KATAR: Samo dva koraka te dele od čak DVE karte za Mundijal!
Foto: Promo

UHVATI POSLEDNJI VOZ ZA KATAR: Samo dva koraka te dele od čak DVE karte za Mundijal!

Igraj za Katar -

Poseti Instagram nalog Meridiana i uključi se u trku za Katar!

Reprezentativni fudbal je ponovo aktuelna tema, ali iako je u toku najnovije takmičenje - Liga nacija, mnogima su misle usmerene ka Kataru.

Kako i ne bi bile, kada nas uskoro očekuje novo izdanje Svetskog prvenstva i kada reprezentacija Srbije ima priliku da napravi istorijski uspeh!

Nije tajna da je dolaskom Dragana Stojkovića Piksija na klupu Srbije, naš nacionalni tim zaigrao mnogo bolje i da povratio navijače, a “ono pravo” nas čeka baš na Mundijalu!

A, ko ne bi voleo da se nađe u Kataru i pruži podršku našim “Orlovima”? Sigurni smo da takve osobe nema, ali isto tako znamo da je teško doći do karte.

Ne i ako ste član Meridian družine! Najbolja sportska kladionica ti pruža priliku kakvu ne dobijaš često - da otputuješ na Mundijal i podržiš Srbiju!

Nova akcija pokrenuta je na Instagram nalogu Meridiana, i pruža priliku baš svakoj punoletnoj osobi da se domogne karte za Katar. I to ne jedne, već čak DVE!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Da, dobro ste pročitali. Osim što možete vi otputovati - možete i povesti dragu osobu i prirediti joj putovanje života!

Sve što je potrebno jeste zapratite Meridian naloge na društvenoj mreži Instagra i ostavite komentar koji sadrži ime osobe koju biste voleli da povedete i ID naloga na objavi koju vidite ovde, i automatski ste u igri za dve karte za Mundijal!

Ako se pitate šta da radite ako još uvek niste postali član Meridiana - budite bez brige, imamo rešenje i za to.

Brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i osim što stičete pravo da se takmičite, autoamtski dobijate i sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i 200 SPINOVA, pa još možete i zaraditi!

Registruj se, poseti Meridian Instagram nalog i osvoji kartu za Katar!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track