(KURIR TV) SNS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE Vučić na mitingu u Batajnici: Srbija je danas bolje mesto za život nego pre 5 godina!
Foto: Zorana Jevtić

Skup na platou pored Hrama Rođenja Presvete Bogorodice

(KURIR TV) SNS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE Vučić na mitingu u Batajnici: Srbija je danas bolje mesto za život nego pre 5 godina!

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić obratili su se danas pristalicama na mitingu u Batajnici.

1 / 16 Foto: Zorana Jevtić

Na platou pored Hrama Rođenja Presvete Bogorodice okupio se veliki broj aktivista i simpatizera vladajuće stranke, kojima su kandidati za odbornike izložili detaljan plan za prestonicu.

foto: Zorana Jevtić

"Srbija je danas svakako bolje mesto za život nego pre 5 godina. Tada budućnost gotovo da nismo ni mogli da vidimo, grad je bio prezadužen, a danas je ta situacija mnogo bolja.

foto: Zorana Jevtić

Smanjuje se javni dug Srbije, time radimo za svoju decu i svoju budućnost i dokazujemo da možemo da napredujemo.

Ljudi lako mogu da kažu da te promene ne osećaju dovoljno brzo, ali naši vojnici, nastavnici...imaju veće plate, i penzije su povećane. Još to nisu dovoljno velike plate i penzije, ali su pokazatelj da će nam biti bolje", poručio je Vučić pred okupljenima.

foto: Zorana Jevtić

SNS mitingom u Batajnici nastavlja kampanju za beogradske izbore koji nas očekuju 4. marta. Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" direktor Dečije klinike Tiršova Zoran Radojičić rekao je danas da je vlada Srbije obezbedila novac za izgradnju Tiršove 2, gde će se srpska deca lečiti po svetskim standardima.

foto: Zorana Jevtić

On je na mitingu SNS u Batajnici rekao da gradska vlast planira niz novih projekata pored Tiršove, kao što su most na Savi, nacionalni stadion, pešačka zona, gondola, nova galerija na Kosančićevom vencu...

foto: Zorana Jevtić

"Lepotu grada čine zadovoljni građani, bez obzira da li žive u centru ili na periferiji. Zzelimo da ravnomerno razvijamo grad, koliko metro toliko i ulice u Batajnici i ambulanta koju ćemo ovde da gradimo", rekao je Radojičić.

Druga na listi "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd" osnivač i direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung rekla je da je ovo prvi put da se uključuje u politički život, jer je SNS prva politička opcija u Srbiji koja je uvela kulturu u predizbornu trku.

foto: Zorana Jevtić

"Kao i kultura i Beograd mora biti iznad politike, zato smo kreirali tim koji se bori za rezultate. Otvoren je Muzej savremene umetnosti, uskoro i Narodni muzej, zgrada filharmonije, muzej grada...

foto: Tanjug/Tanja Valič

Prioritet nove uprave je razvoj svih opština, a ono na čemu ćemo nsistirati su sadržaji, da sve što gradimo bude puno ljudi, da imamo svoju publiku i da se borimo za talenat svih mladih umetnika", navela je Jung.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track