VUČIĆ PRED PRISTALICAMA U BATAJNICI: Idemo u izgradnju kanalizacije i puteva, obećao sam - do proleća!
Foto: Zorana Jevtić

Miting SNS pred brojnim aktivistima i simpatizerima

VUČIĆ PRED PRISTALICAMA U BATAJNICI: Idemo u izgradnju kanalizacije i puteva, obećao sam - do proleća!

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se u Batajnici, ako pobede na gradskim izborima, graditi kanalizaciju, vodovod i putevi.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić to je izjavio na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" u Batajnici.

(KURIR TV) SNS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE Vučić na mitingu u Batajnici: Srbija je danas bolje mesto za život nego pre 5 godina!

"Ja sam za ovaj prigradski deo zadužen. Znam ja koliko je vama bitan i Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti, ali sada idemo u izgradnju kanalizacije. To vam je moje obećanje i to odmah na proleće, raspisan je tender. Idemo u izgradnju vodovoda za (naselje) Šangaj, idemo u izgradnju puta do Banovaca, do svih drugih infrastrukturnih projekata", rekao je Vučić.

foto: Zorana Jevtić

On je rekao da su u Zemunu za 15 meseci asfaltirane 163 ulice. "Mora da se poveća broj ulica koji će da se asfaltira", rekao je Vučić i dodao da će metro biti izgrađen "onako kako je najavljen". Ocenio je da je protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog vođena "hajka" i da su "širene laži" da on ima 24 stana, dok njegovi politički oponenti imaju po "240 stanova".

foto: Zorana Jevtić

"Videćemo gde su njemu 24 stana, ima li ih, i gde su milioni opljačkanih para", rekao je Vučić.

foto: Zorana Jevtić

Vučić je političkim protivnicima poručio i da "naša kasa, kasa građana Beograda, ide građanima Beograda, a ne tajkunima i njihovim političkim predstavnicima".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE: Vučić i Radojičić pred pristalicama na mitingu u Batajnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track