VULIN: Sindikati dali podršku koaliciji oko SNS
Foto: Dragan Kadić

predsednik ps

VULIN: Sindikati dali podršku koaliciji oko SNS

Izbori 2018. -

Predstavnici pet sindikalnih organizacija sa kojima je danas razgovarao predsednik PS Aleksandar Vulin dali su podršku listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" na izborima 4. marta, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

To su: Sindikat vozača i radnika održavanja Čistoća Beograd, Sindikat medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Kliničkog centra Srbije, Sindikat JKP Beogradput, Sindikat službe Narodne skupštine Srbije i Udruženje vozača gradske čistoće.

Vulin je rekao da je lista koju predvodi Aleksandar Vučić posebno ponosna na podršku sindikata jer se radi o ljudima koji žive od svog rada i bez čijeg svakodnevnog angažovanja niko od nas ne bi mogao da kaže da živi u dobrom gradu i dobrom društvu.

"Njihova podrška je ono što nas čini ponosnim i ono što će opredeliti i ove izbore", dodao je Vulin.

Predsednica Sindikata medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Kliničkog centra Srbije, Ljiljana Nešović izjavila je da taj Sindikat daje punu podršku koaliciji okupljenoj oko Aleksandra Vučića jer veruju da je to tim koji će i dalje raditi za sve građane grada Beograda i dalje unapređivati zdravstveni sistem u prestonici.

Predsednik Sindikata vozača i radnika održavanja Čistoća Beograd, Bogosav Nešović, rekao je da taj sindikat daje podršku Pokretu socijalista i koaliciji okupljenoj oko SNS i Aleksandra Vučića na predstojećim izborima.

Dodao je da vozači gradske čistoće rade 24 sata dnevno i da je sadašnja vlast uvek umela da prepozna njihov trud.

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) 24 LISTE NA BEOGRADSKIM IZBORIMA: Evo ko nije ispunio uslove i neće ga biti na biralištima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track