Kako radi online banka
Foto: Shutterstock

Vodič kroz digitalno bankarstvo

Kako radi online banka

Moja online banka -

Svet tehnologije dao nam je mogućnost da primamo i trošimo novac na načine koji su bili nezamislivi ne tako davno. Digitalno bankarstvo nudi niz važnih pogodnosti koje nam mogu olakšati život i naučiti nas da bolje upravljamo novcem, bilo kada i bilo gde. Ali, u mnogo većem obimu, digitalno bankarstvo ogroman je korak u stvaranju finansijskih, društvenih i ekonomskih promena.

Online bankarstvo nam obezbeđuje udobnu fuziju poslovanja iz fotelje i mobilnog bankarstva, uz pažljivu i lako dostupnu korisničku podršku.

Kada stupate u vezu sa online bankom, imajte na umu ključne bankarske karakteristike koje su najvrednije za vas i vašu porodicu. Banke koje posluju po online modelu vrlo su svesne manjka vremena porodičnih, zaposlenih ljudi koji u dnevnom vrtlogu obaveza teško nalaze vreme za svoje bankarske poslove. Online banke iznad svega vrednuju vaše vreme, pogotovu ono koje treba da odvojite za svoju porodicu i zbog toga predstavljaju sve češći izbor građana.

Evo malog vodiča kroz rad online banke:

1. Radno vreme Online centra je svakog dana od osam do 20 časova – duže od radnog vremena drugih banaka, a subotom od osam do 12 časova.

2. Novac vam je dostupan 24/7 (u RSD i EUR) u Zoni 24/7, do 5.000 evra dnevno (i više, do 30.000 evra uz najavu Online centru dan ranije)

3. Sve obavljate online: otvaranje računa je online, pomoću video identifikacije koja traje tek desetak minuta. Pored toga, i sve ostale usluge možete obaviti online, bez odlaska u banku. Kartica stiže na kućnu adresu, tako na primer nemate stres oko izlaska s posla da biste čekali red na šalteru.

4. Jedinstveno digitalno iskustvo – sve se radi online, putem eBankinga, mBankinga, zvaničnog sajta banke, slanjem mejla ili pozivanjem Online centra. Dakle, kredit, štednja, dozvoljen minus – sve se aktivira i realizuje online, kroz ebanking aplikaciju i bez potrebe da odlazite u banku.

5. Jednostavnost, brzina i dostupnost

Ključne reči u svetu digitalnog bankarstva. Online banka je usmerena isključivo na uštedu vremena koje je danas najvažnije i na jednostavnost u obavljanju svakodnevnih potreba. Online banka je sasvim u službi svojih klijenata, 100% online. Ne vidiš je, a uvek je tu kad ti zatreba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track