SALAH BRUTALNO ODGOVORIO RAMOSU: Nakon što me je rasplakao, sada pokušava...
Foto: Reuters

Najgori trenutak karijere

SALAH BRUTALNO ODGOVORIO RAMOSU: Nakon što me je rasplakao, sada pokušava...

Mundijal 2018 -

Fudbaler Liverpula i reprezentativac Egipta, Mohamed Salah, oglasio se posle kontroverzene izjave španskog fudbalera Serhija Ramosa.

Podsetimo, Salah je doživeo ozbiljnu povredu ramena, posle duela sa Ramosom u prvom delu finalnog meča Lige šampiona. Propustio je najvažniju utakmicu u karijeri, a još uvek nije sigurno ni da će moći da igra na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri - Mundijalu u Rusiji.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Odgovarajući na optužbe da je namerno povredio Salaha, Ramos je dao izjavu koja je izazvala veliku buru u javnosti.

"Da je primio injekciju, mogao je da igra i u prvom poluvremenu. Ja sam tako nešto uradio nekoliko puta. Nije velika stvar, ali deluje da kada Ramos nešto uradi, onda to dobija malo više pažnje", rekao je Ramos.

foto: EPA/ARMANDO BABANI

"To je smešno. Nakon što me je rasplakao, sada pokušava da me nasmeje. Možda može i da mi kaže da li ću biti dovoljno spreman za Svetsko prvenstvo" rekao je Salah i potom nastavio:

"Kada sam pao na zemlju osetio sam spoj fizičkog bola i brige. Takođe, bio sam veoma ljut jer sam znao da neću nastaviti meč. Nekoliko minuta kasnije pomislio sam da možda neću igrati na Svetskom prvenstvu. To je bilo razočarajuće."

Egipat se posle 28 godina plasirao na Svetsko prvenstvo, a upravo je Salah svojim golom u duelu sa Kongom doneo veliko slavlje ,,Faraonima”.

Kurir sprot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track