I MI OBARAMO REKORDE! SRBIJA NA TRONU, BRAZIL U "KANALU" OD ŠVAJCARSKE SVI STREPE! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Za samo četiri dana, koliko se emituje “Doživi prvenstvo”, emisije je pogledalo više od milion ljudi, a u samom tržnom centru, uživo, emitovanje je propratilo više od dvesta hiljada ljudi!

U nedelju je bio, jedan od, najvažniji dan na Mundijalu za Srbiju! Zbog toga je u emisiji "Doživi prvenstvo" sve bilo u znaku Orlova. Gost je bio Dragan Mladenović, bivše reprezentativac i fudbaler Crvene Zvezde. On i voditelj, Slaviša Veselinović, nakon pobede naše reprezentacije, dali su najbolji komentar meča Srbija-Kostarika. Još bolje je i objašnjenje, našeg gosta, povodom poteza Nemanje Matića kada je oduzeo loptu članu stručnog štaba našeg protivnika: "Znao je vrlo dobro zašto je to uradio, namazan je on....prebacio je pritisak na njihovu klupu"!

Gost nam je bio i jedan od najmlađih šefova kuhinje, Dimitrije Acevski. Posle meča naše reprezentacije, usledila su dva, ozbiljna, šoka. Nemci su izgubili od Meksika i, za nas mnogo gore, Švajcarska je igrala nerešeno sa Brazilom! Zato idalje pratitie sva dešavanja iz Rusije u našoj emisiji "Doživi prvenstvo"!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda dovodi još dva ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track