BRAZIL ĆE BITI PRVI U GRUPI, ALI POKUŠAĆEMO DA IH ZAUSTAVIMO: Srpski reprezentativac iskreno o šansama Orlova!
Foto: AP

najvažniji duel sa švajcarcima

BRAZIL ĆE BITI PRVI U GRUPI, ALI POKUŠAĆEMO DA IH ZAUSTAVIMO: Srpski reprezentativac iskreno o šansama Orlova!

Mundijal 2018 -

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić rekao je da ekipa Mladena Krstajića mora da ponovi partiju u pobedi nad Kostarikom (1:0) protiv Brazila i Švajcarske, čiji je duel označio kao najvažniji za plasman u drugu fazu Svetskog prvenstva.

- Imamo kvalitetnu ekipu, ali nekad moramo da budemo pametniji, iskusniji... Pokazali smo protiv Kostarike naše vrline i moramo tako da nastavimo. Sada je najvažnija utakmica protiv Švajcarske, idemo korak po korak - rekao je Tadić za "Goal.com".

Bez obzira što je Srbija trenutno prva u E grupi i na remi Brazila i Švajcarske (1:1), Tadić i dalje ulogu favorita daje "selekau".

- Najverovatnije će biti prvi, Brazil je favorit i za titulu. Biće veoma teško... Ipak, ne predajemo se unapred, pokušaćemo da ih zaustavimo. Svakoga je teško pobediti na turniru.

Vezista Sautemptona izneo je niz pohvala na račun saigrača iz nacionalnog tima i fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića.

- On je veliki talenat, veoma mlad, što znači da može još puno da nauči. Sergej je budućnost srpskog fudbala, mora da ostane smiren i nastavi da radi sve kao do sada. Glava mora da mu ostane "čista" - dodao je Tadić aludirajući na spekulacije zbog transfera Sergeja, čija se vrednost procenjuje na minimum 100 miliona evra.

Utakmica 2. kola E grupe između Srbije i Švajcarske igra se u petak u Kalinjingradu.

Kurir Sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda dovodi još dva ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track